Táblagépeken erősít az Apple Music

Táblagépeken erősít az Apple Music

Az Apple zenestreaming szolgáltatása egyre jobban teljesít, főleg az Egyesült Államokban terjeszkedik rendkívül jó tempóval, és válik egyre komolyabb riválisává a Spotify-nak. Még mindig foghíjas kicsit az eszköztámogatása, de a vállalat már dolgozik azon, hogy ez ellen is tegyen.

Az Apple Music androidos alkalmazása még 2015-ben született, de csak a legfrissebb, 2.7-es verziószám alatt futó béta kiadás lesz az, aminél végre megérkezik a táblagépek támogatása. A program ettől kezdve képes lesz megfelelő módon alkalmazkodni a nagyobb, akár 10 hüvelyket is meghaladó képátlóhoz is. Bár a tabletek forgalma folyamatosan csökkenő tendenciát mutat, de még mindig nagyon sokan vannak, akik rendelkeznek ilyen szerkezettel, és valószínűleg akadnak olyanok is, akik előszeretettel veszik majd ilyenen használatba az Apple Music szolgáltatást a jövőben. Az alkalmazás eltérő elrendezésű grafikus felülettel fog szolgálni a táblagépeken, ezáltal jobb felhasználói élményben részesülhet majd az, aki nagyobb felületű androidos eszközön böngészi például a lejátszási listáit. Itt már nincs a megszokott hamburgermenü, hanem felül felérhető minden fontos lap azonnal (pl. lejátszási listák, videoklipek, toplisták).

Galéria megnyitása

Az új verzió más változásokkal is együtt jár majd a bétához mellékelt változáslista alapján. Az Apple Music jobb teljesítménnyel fog üzemelni az Android operációs rendszerű készülékeken a képek megjelenítésekor és a zenelejátszás alatt is. Valamint hibajavításokról is szó esik, szóval minden bizonnyal a stabilitásnak is jót fog tenni a frissítés. A cupertinói alakulat a jelek szerint egyre nagyobb kapacitást fordít az androidos fejlesztésekre, ugyanis sorra jönnek az ilyen újítások, nemrégiben készült el a részleges Android Assistant integráció és az Android Auto támogatás is friss.

Az Apple Music 2.7-es béta kiadása egyelőre nem érhető el a nagyközönségnek a Play Áruházból, csak a telepítőfájl letöltésével lehet ezt használatba venni, ezt viszont mindenki csak saját felelősségére tegye meg külső forrásból. Valószínűleg egyébként már nem kell sokáig várni arra, hogy a végleges verzió is megérkezzen.

Apple Music: Android | iOS

Apple Music 2.7 béta: APKMirror

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap