Szigorít a Twitter a követői rendszeren

Szigorít a Twitter a követői rendszeren

A Twitter az elmúlt hónapokban több olyan változtatást is bevezetett, ami arra szolgált, hogy tisztább legyen a szolgáltatás, és jobb élményben lehessen része a felhasználóknak. És most ismét ilyen módosításokat harangozott be a vállalat.

Ettől kezdve azok a felhasználók, akik nem hitelesítettek, nem szórhatják majd olyan bőkezűen a Követést, mint korábban. Eddig akár egy frissen regisztrált személy is elkezdhetett ezer felhasználót követni egyetlen nap alatt, mostantól viszont már „csak” 400 követésre lesz lehetősége az embereknek. Ezzel a vállalat valamelyest tudja csökkenteni az ilyen jellegű spameket és megnehezítheti a rendszerben tevékenykedő botok, hamis profilok életét. Ezen felül a Twitter egy olyan korlátozást is bevezetett, hogy egy regisztrációról legfeljebb 5000 fiókot lehet majd követni, addig, amíg az adott fiók kevés követővel rendelkezik. Ez a korlátozás dinamikusan fog bővülni a követők gyarapodásával együtt, szóval csak azok tudnak majd sokakat követni, akiket szintén sokan követnek.

Az új korlátozások valószínűleg nagyon kevés átlagos felhasználót fognak érinteni, de ha valaki mégis szeretné ezresével követni a Twitter-fiókokat, akkor egyszerűen csak annyit kell tennie, hogy hitelesítteti a profilját. A hitelesített személyeknek ugyanis a továbbiakban is lehetősége lesz naponta 1000 Követést nyomni. És mostanra a vállalat már megoldotta azt is, hogy a korábbinál könnyebben meg lehessen csinálni a hitelesítést, már az alkalmazáson belül kérvényezhető ez a megfelelő adatok megadásával. A követések felső határa viszont a hitelesítés mellett is megmarad dinamikusan növekedőnek a vállalat beszámolója alapján.

„Az egészséges szolgáltatás létrehozása iránti elkötelezettségünktől vezérelve továbbra is próbálunk arra fókuszálni, hogy megállítsuk a spamelőket és azokat, akik visszaélnek a Twitter nyújtotta lehetőségekkel.” – mondta el a vállalat az ügy kapcsán.

A továbbiakban nem lenne meglepő, ha újabb változások is lennének, amikkel a Twitter még inkább megpróbálja visszaszorítani azokat a fiókokat, amik bármilyen módon rombolják a közösségi élményt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap