Speciális eseményre készül az Apple

Még idén egy újabb bejelentést fog megejteni, aminek különleges témája lesz.

Speciális eseményre készül az Apple

Az Apple idén már több rendezvényt is kalap alá hozott, és bár az évnek ezen szakában már nem szokott újabb bejelentéseket tenni, idén ez másként lesz. Kiderült ugyanis, hogy a következő hónapban lesz még egy esemény, amit egyetlen nagyon fontos téma köré kíván szervezni.

Kiküldte minden érintett számára az Apple azt a meghívót, ami egy december 2-i bejelentésre szól. Ennek a rendezvénynek nem a vállalat gigantikus főhadiszállása biztosít majd helyet ezúttal, hanem New York városába várja az érdeklődőket, résztvevőket a cég. New York az utóbbi időben ilyen szempontból nagyon népszerű helynek tekinthető, több nagy technológiai cég is ott tartotta a jelentősebb bemutatóit az utóbbi időben, szóval nem meglepő az sem, hogy az Apple sem szeretne kimaradni a sorból.

Ez nem egy megszokott esemény lesz, nem új termékek bemutatójára kell várni. A jelenlegi információk szerint arra készül az Apple, hogy egy alkalmazásközpontú eseményt tartson, melynek keretében a 2019-es év leginkább kedvelt, nagy népszerűségnek örvendő applikációi lesznek kiemelve, díjazásban részesítve.

Az Apple egyébként általában nem szokta elárulni az események fő témáját, szóval ebből a szempontból is egy kicsit eltért most a megszokottól. Persze ez minden bizonnyal annak a számlájára írható, hogy most nem egy korszakalkotó újítással készül, hanem csak egy szolidabb hangvételű eseményt fog tartani.

Galéria megnyitása

A vállalat az elmúlt években rendszeresen megemlékezett a kiemelkedő alkalmazásokról, – játékokról és programokról egyaránt – viszont konkrét sajtóeseményt nagyobb felhajtással eddig ilyen céllal még nem tartott. A rendezvény keretében valószínűleg sok alkalmazásfejlesztő vehet majd át díjat, és részesülhet elismerésben a munkájáért. Nemcsak az iOS, hanem a macOS és más platformokkal kapcsolatos megoldások is a figyelem középpontjába kerülhetnek majd.

Galéria megnyitása

Az Apple mindig hangsúlyozza, hogy az alkalmazások rendkívül fontosak a különböző platformok életében, és éppen ezért is díjazta a szoftvereket már az elmúlt években is. Mostantól pedig talán még inkább szeretné éreztetni a fejlesztőkkel, hogy rendkívül nagy jelentőséggel bír a munkájuk, ezért is akar egy ilyen esemény keretében köszönetet mondani nekik.

Az Apple főleg a játékaival sok fiatal vásárló szívét hódította meg az utóbbi időben. Az iOS-en több exkluzív cím is van, amik az új generációs iPhone-okon utazás közben is, szinte bárhol jó szórakozást, akár több órás kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Az Apple általában mellékszálakra is ki szokott térni a rendezvényein, kíváncsian várjuk, hogy ezúttal lesznek-e érdekes plusz információk az alkalmazások világán túlról.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap