Sötétbe borul végre a Google Fitnesz (is)

Sötétbe borul végre a Google Fitnesz (is)

A Google hamarosan a komplett Android szintjén biztosítani fog sötét módot, és ezért az elmúlt egy évben azon dolgozott, hogy a saját applikációi a lehető legjobban tudjanak majd alkalmazkodni az új helyzethez. Ennek eredményeként már a Google Fitnesz applikációban is biztosítva lesz a sötét grafikus felhasználói felület.

A keresőóriás nemrégiben teljesen megújította a Google Fitneszt, átdolgozta a pontrendszerét a szolgáltatásnak, és új lehetőségekkel ruházta fel ezt. Szívpontokban és mozgással töltött percekben „gondolkodik” már a program, és nemcsak azt monitorozza, hogy milyen mozgást végez az ember nap közben, hanem azt is számon tartja, hogy este miként pihen. Részletesebb lesz a korábbinál az alváskövetés, hogy ebből több információ derülhessen ki. A Google célja, hogy a Fitnesz révén segítsen a felhasználóknak abban, hogy jobban képesek legyenek megérteni, hogy az egészséges életmód többet jelent az egyes edzések követésénél. És ezt a programot este is érdemes lesz megnézni, arról pedig a teljesen új sötét mód fog gondoskodni, hogy ezt a jövőben kényelmesebben tehesse meg a felhasználó.

Galéria megnyitása

A Google általában azt szokta elsősorban kiemelni a sötét mód esetében, hogy ez segít csökkenteni a készülékek fogyasztását. Ami természetesen igaz is, amennyiben az adott eszköz AMOLED technológiás megjelenítővel van ellátva, mert a szimpla LCD esetében nem igazán lehet mérhető különbséget elérni. Ezúttal viszont a vállalat a hivatalos közleményében arra a másik pozitívumára helyezte a hangsúlyt, hogy gyengébb fényviszonyok mellett ez jelentősen képes kímélni a szemet. Kellemesebb élményt nyújt lefekvés után a program használata, ha szinte teljesen fekete a hátterének a színe. A lehető legjobb olvashatóság megtartása érdekében az átváltáskor már színeken is módosít a Google.

A sötét mód érkezése mellett a Google még azt is bejelentette, hogy az Android esetében már régóta elérető térképes nézet az okosórákkal követett mozgásoknál, és végre bekerül ez a lehetőség az iOS-re szabott programba is. Ennek az újításnak köszönhetően már az Apple készülékein is látható lesz a térkép az olyan edzéseknél, mint például a futás vagy a biciklizés, és a térképen pontosan vissza lehet nézni, hogy merre járt az ember. Működni fog a funkció a Wear OS-t futtató szerkezetekkel, az Apple saját okóráival, és más viselhető kiegészítőkkel is.

Az új lehetőségeket a következő hetekben minden felhasználó meg fogja kapni. Az eszköztulajdonosoknak érdemes az applikációt frissen tartani, de előfordulhat, hogy a Google szerveroldalon élesíti a fejlesztéseket.

Google Fitnesz: Android | iOS

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap