Sokakat zavaró hiba javításán dolgozik a Twitter

Sokakat zavaró hiba javításán dolgozik a Twitter

Egészen szép tempóban fejlődött a Twitter az utóbbi időszakban; a vállalat minden területre próbált kisebb-nagyobb újításokat biztosítani. Viszont eközben mintha kicsit megfeledkezett volna a hibák javításáról. Egy ideje például megesett, hogy véletlenszerűen eltűntek bejegyzések, de most a cég végre elkezdte ennek a vizsgálatát.

Aki használja a Twittert, az jó eséllyel már szembesült olyan helyzettel, hogy olvasta a bejegyzéseket az idővonalán. Ez úgy tűnhet, hogy azért van, mert közben frissül az idővonal, és ezért ugrik el az adott posztról az alkalmazás, a valóság azonban nem ez. A mikroblog magyarázata szerint a folyamatban levő beszélgetések okozzák a problémát.

Galéria megnyitása

A folyamatban levő beszélgetések miatt ugrik a tartalom és veszik szem elől, amit éppen olvasni szeretne az ember. Mint az ismeretes, a Twitteren valós időben jelennek meg a kedvelések és különböző hozzászólások, a kellemetlen hibát pedig ez okozza. Amikor egy korábban megnyitott bejegyzés alatt új hozzászólások jelennek meg, azok képesek „ellökdösni” a képernyőn levő tartalmat.

Néha nagyon gyorsan érkezik sok hozzászólás vagy egyszerre több jelenik meg egy bejegyzés alatt, és ilyenkor eltűnhetnek azok a posztok, amiket éppen olvasott a felhasználó. Eléggé hosszú ideje ismer már ez a jelenség, de a Twitter csak most jelezte, hogy hozzájuk is eljutott a dolog, és elkezdtek azon dolgozni, hogy megoldást találjanak a problémára.

Sajnos az, aki gyors javításban reménykedett, csalódni fog. A vállalat saját bevallása szerint az ismert és frusztráló hibának a kiküszöbölése akár két hónapot is igénybe vehet. Persze azért bízunk abban, hogy hamarabb megtalálja a megfelelő megoldást a Twitter, és minél előbb jön a frissítés, ami ezt kezeli.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap