Shazam integrációt kap az Instagram

Shazam integrációt kap az Instagram

Az Instagram folyamatosan szállít kisebb-nagyobb fejlesztéseket, hogy fenntartsa a felhasználók érdeklődését. Ezúttal egy kisebb újításról számolhatunk be, de valószínűleg ennek is sokan örülnek majd, ugyanis az Instagram mellett a Shazam is érintett, ami szintén nagyon népszerű szolgáltatás.

Az Apple tulajdonában levő zenefelismerő egy friss partnerkapcsolat révén lehetőséget fog nyújtani a felhasználóknak arra, hogy direktben megosszák az Instagram Történetek felületén a Shazamból a különböző tartalmakat. Ha talál az ember egy kellemesnek vélt dalt, és másoknak is megmutatná, akkor a jobb felső sarokban található megosztás gomb megérintését követően, az Instagram Történetek kiválasztásával teheti közzé a szóba forgó felületen a zene adatait. Itt egy megfelelően formázott kép fog megjelenni a dal címével, az előadójával, valamint az album borítójával a háttérben. A Történeteknél pedig felülről, a felhasználó neve alatt, lesz egy „More On Shazam” feliratú gomb, amivel a felhasználó követői átugorhatnak majd a Shazamra, vagy telepíthetik a programot, ha esetleg nincs fent a készülékükön.

Galéria megnyitása

Ezzel a lehetőséggel mind a kettő fél csak nyer, hiszen az Instagram integrációnak köszönhetően a Shazam már a népszerű képmegosztó felületén is visszaköszönhet majd, és így még több felhasználó ismerheti meg. Az Instagram pedig az eddiginél is színesebbé teheti a Történetek felületet, ami a kezdetek óta célja a vállalatnak. Egyébként nem ez első eset, hogy egy zenei érdekeltségű applikációval fonódik össze a közösségi szolgáltatás, korábban például a Spotify és a SoundCloud integrációt is meglépte, és a jövőben valószínűleg még több applikációval épít ki szorosabb viszonyt.

Az új lehetőséget elsőként az iOS operációs rendszert futtató készülékkel rendelkező felhasználók próbálhatják ki, ehhez frissíteni kell mind a kettő szóban forgó alkalmazást. Természetesen az Android esetében is meg lesz oldva a funkció, csak egy kicsit várnia az érintetteknek kell ebben az esetben.

Shazam: iOS | Android

Instagram: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap