Samsung: Augusztus közepén lesz a következő Unpacked

Új hajtogatható mobilok és egyéb eszközök bejelentésére készül a Samsung a rendezvény keretében.

Samsung: Augusztus közepén lesz a következő Unpacked

A Samsung a fontosabb termékeit szinte már kivétel nélkül nagyszabású, úgynevezett Unpacked események keretében szokta leleplezni. És most megtudhattuk, hogy mikor lesz az a rendezvény megtartva, aminek a tárgyairól az elmúlt hetekben már nagyon sok információt lehetett hallani.

Az elmúlt években a Samsung rendszeressé tette az augusztusi Unpacked eseményt, és az idei évben sem fogja ezt kihagyni. Ezúttal augusztus 11-ére esett a vállalat választása. A bemutatót a „The future will unfold in a new way.” szlogennel harangozta be elsőként a Samsung moszkvai képviselete. Lefordítva ez talán úgy lenne a leginkább helytálló, hogy „A jövő új módon fog kihajtódni.”, hiszen ez egyértelmű utalás a hajtogatható mobilok bevezetésére.

Galéria megnyitása

Az eseményt a vállalat hazai idő szerint délután fél ötkor fogja elkezdeni, és előre láthatólag eléggé nagy lélegzetvételű lesz a műsor, de a korábbiaktól eltérő módon. Az eddigi években a Samsung ezen az Unpacked rendezvényen rántotta le a leplet a Galaxy Note széria tagjairól, idén viszont az eddigi ismereteink szerint nem lesz Galaxy Note okostelefon. Ettől függetlenül viszont nagyon sok újdonságra lehet számítani.

A Samsung nem fedte fel, hogy milyen fejlesztéseknek a bevezetésére készül, viszont az elmúlt hetekben, hónapokban igencsak sok kiszivárgott információ volt, ami utalt arra, hogy mire kell számítani.  A vállalat el is határozta, hogy a jövőben hatékonyabban igyekszik korlátozni az adatok áramlását, hogy a termékeiről ne lehessen minden tudni már a leleplezést megelőzően.

Galéria megnyitása

Jönni fog legalább kettő hajtogatható okostelefon. Bevezetésre kerül a Galaxy Z Fold3 és a Galaxy Z Flip3 is. Ezek állítólag olcsóbbak lesznek az elődjeiknél amellett, hogy technológiai szempontból is előre fognak lépni. És még egy fejlettebb S Pen érintőceruza is bemutatkozthat majd velük együtt. Jön új okosórája a vállalatnak, méghozzá teljesen friss szoftveres környezettel, és számítani kell a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató megújulására is.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap