Shop menü

REKORD PONTOT GURÍT ANTUTUBAN A ONEPLUS 11, KIDERÜLT MIRE LESZ KÉPES

Rengeteg új információ látott napvilágot a OnePlus következő zászlóshajója kapcsán, nem is maradt túl sok titka a készüléknek.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Rekord pontot gurít AnTuTuban a OnePlus 11, kiderült mire lesz képes

A OnePlus 11 globálisan csak február elején fog debütálni, ahogy arról a vállalat korábban hivatalosan beszámolt. Erről egy másik hírben beszéltünk. Közvetlenül előtte pedig azt tudhattuk meg, hogy az Oppo és a OnePlus új márkastratégiával dolgozik tovább.

Meglehetősen gyorsan pörögtek az események mostanában a OnePlus következő csúcsragadozója körül, és immáron arról számolhatunk be, hogy már egy kiszivárgott AnTuTu pontszám is nyilvánosságra került. A TENAA révén pedig csaknem az egész specifikáció is ismerté vált. Szóval nem sok rejtegetni valója lesz a készüléknek jelen állás szerint, mire februárban a kamerák kereszttüzébe kerül.

A készülék a PBH110 modellszámon fut, és egészen lenyűgöző iramot fog diktálni. Egy olyan képernyőmentés bukkant fel a készülékhez köthetően, ami 1 341 080 pontos eredményről tanúskodik. A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 rendszerchipet használja majd az okostelefon, de a jelek szerint nagyon jó hűtést vagy komoly teljesítményoptimalizálást is kaphatott, mert eddig ettől a lapkától jobbára 1,3 milliótól kisebb pontszámokat lehetett látni.

Galéria megnyitása

A megmérettetésen részt vett okostelefon 16 GB rendszermemóriával rendelkezett és 512 GB-os tárkapacitást vonultatott fel a Snapdragon 8 Gen 2 mellett. Valószínűleg ez lesz a csúcsot jelentő konfigurációja a terméknek. A masina az Android 13 operációs rendszert használta, ami abszolút nem meglepő annak fényében, hogy a OnePlus mostanra a legtöbb számozott mobilját frissítette erre az operációs rendszerre és az OxygenOS/ColorOS legújabb kiadására.

Galéria megnyitása

A frissen megszellőzetett adatok szerint a TENAA-nál járt okostelefon egy 6,7 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, ami Quad HD+ felbontást kapott. A szerkezet AMOLED technológiát használ, íveltek lesznek a szélei, és 120 Hz-es működésre lesz képes.

Összesen négy kamera lesz a OnePlus 11 5G tarsolyában. Rendelkezni fog egy 16 megapixeles egységgel, ami az önarcképek készítésére szolgál majd. Három képalkotó kerül a hátára. A főkamerája 50 MPixeles lesz, az ultraszéles látószögű megoldás 48 megapixeles érzékelőt fog használni, a teleoptikával ellátott kamera pedig 32 MPixelesnek ígérkezik. A Hasselblad támogatással is számolni lehet, ami szoftveres extrákban fog leginkább megmutatkozni.

Galéria megnyitása

A Snapdragon 8 Gen 2 lapka 3,18 GHz-es órajel elérésére lesz képes – állítólag lesz belőle olyan variáns, ami magasabb frekvencián pöröghet (és nem a Snapdragon 8+ Gen 2, de az is készülhet). 12 és 16 GB-nyi rendszermemóriával kerülhet a boltokba a OnePlus 11 5G. A tárhely 256 vagy 512 GB lehet majd.

8,53 milliméter vastag lesz az okostelefon és a TENAA mérése szerint 205 gramm a tömege. Természetesen támogatja majd az 5G kapcsolódási lehetőséget, a OnePlus esetében ez már tavaly is alapértelmezett volt minden eszköznél. Az ujjlenyomat-olvasója a képernyő mögött lesz elbújtatva. Az Alert slider oldalsó gomb sem hiányzik innen.

Galéria megnyitása

A hátlap mögé épített akkumulátor cellánként 2435 milliamperórás lesz vagyis 4870 mAh-val lehet számolni, ami valószínűleg a minimális érték, szóval a gyártó vélhetően 5000 mAh-ről fog beszélni. Lesz gyorstöltés támogatás legalább 100 W-tal, emellett pedig minden bizonnyal a vezeték nélküli töltést is lehetővé fogja tenni a masina, méghozzá ez is emelt teljesítménnyel, akár 50 wattal történhet.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére