Problémás a Galaxy Note9 kamerája

Problémás a Galaxy Note9 kamerája

Több felhasználó is arról számolt be az elmúlt hetekben, hogy valami nincs rendben a Samsung aktuális zászlóshajójának a kamerájával. A Galaxy Note9 fotós alkalmazása olyan hibákat produkál, amik miatt sokszor lehetetlen vele fényképezni vagy megfelelő minőségű videót rögzíteni.

A tulajdonosok elmondása alapján a Galaxy Note9 többféle hibajelenséget is hajlamos mutatni, ha fotózás céljával kellene munkába állnia. A legnagyobb gond a felmerült dolgok között, hogy egész egyszerűen le is fagyhat, amikor fotóznak vele. De olyan hibába is sokan futottak bele, hogy szaggat a videózás. Részletekről nem esik szó, így azt nem lehet tudni, hogy csak specifikus beállítások mellett produkálják a csúcsgépek a gondokat, vagy például a mozgóképfelvételek mindenféle felbontáson ugyanúgy szaggatnak.

Galéria megnyitása

A jelek szerint elsősorban azok a készülékek érintettek a hibában, amelyek a Qualcomm rendszerchipjére, a Snapdragon 845-re épülnek, szóval olyan jellegű lehet a hiba, ami ehhez a hardveres alaphoz kötődik. Ez némiképp megkönnyebbülést jelenthet a hazai felhasználóknak, itthon ugyanis az eszközök túlnyomó többsége az Exynos 9810 lapkát alkalmazza, ami a Samsung saját fejlesztése, és ezt elkerülik a kamerás gondok.

A Samsung jelezte, hogy már tisztában vannak a hibával és gőzerővel dolgoznak a szakemberei azon, hogy minél előbb elhárítsák a rendkívül zavaró jelenséget. Arra vonatkozóan nem szolgált információval a vállalat, hogy mikorra várható a javítás, de valószínűleg amint elkészülnek vele, egy időközi OTA frissítéssel minden érintett készülékre továbbítani fogják. Addig is mindenkinek azt javasolja a Samsung, hogy a gyorsítótár ürítésével próbálkozzanak, az ugyanis átmenetileg talán elhárítja a problémát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap