Shop menü

PIXELED VAN? AKKOR TALÁN TE IS TAPASZTALOD EZT A HIBÁT

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Pixeled van? Akkor talán te is tapasztalod ezt a hibát

A Google folyamatosan frissíti az okostelefonjait, melyek ennek köszönhetően új funkciókkal gazdagodnak, de sajnos azért az is megesik, hogy valamilyen hiba csúszik a gépezetbe. Most is így történt a felhasználói beszámolók szerint. Ugyanis többen arra kezdtek panaszkodni, hogy a készülékek viselkedése eléggé megváltozott.

Lényegesen gyorsabban merülnek a Pixelek a legutóbbi Google alkalmazás frissítés telepítését követően.

Eleinte csak a Google Pixel 6 kapcsán lehetett olyan beszámolókat látni, amik a gyors lemerülésről szóltak, de mostanra változott a helyzet, az aktuális Pixel 7 széria is érintett lehet a problémát illetően. Néhány nap alatt jelentősen megszaporodtak a panaszos hangok a Pixel 6 és Pixel 6 Pro, valamint a Pixel 7 és Pixel 7 Pro felhasználók köreiben is.

Aki eddig nem telepítette a Google legutóbbi frissítését, az most már ne is tegye ezt meg addig, ameddig a helyzet nem tisztázódik. Remélhetőleg a hiba forrását hamar megtalálja majd a vállalat, és intézkedni fog a probléma kiküszöbölését illetően. Az nem is kérdés már, hogy a Google applikáció a gyors merülés forrása, ugyanis van olyan beszámoló, amiben látni is lehet a készülék akkumulátor használati szekciójában, hogy ez a program szívta le a telepet.

Nem diszkréten merítette a telepet a Google alkalmazás, ennek köszönhetően gyorsan fel lehetett göngyölíteni az ügyet. Remélhetőleg a keresőóriás is mindent megtesz azért, hogy hamar elhárítsa a színfalak mögött bekövetkezett szoftverhibát.

Galéria megnyitása

Néhányan egyébként egyéb Android komponens kapcsán is hibára gyanakodnak, de elképzelhető, hogy ez már a Google alkalmazás szabálytalan működésének a következménye. Szóval ezt kell mindenekelőtt rendeznie a vállalatnak, és utána lehet majd azt látni, hogy mi a helyzet az operációs rendszer többi komponensével.

Saját szakállára senki ne fogjon bele a javításba, a beszámolók között ugyanis van olyan, ami külön kitér arra, hogy igazából semmilyen megoldás nem segített. Nem szűnt meg a hiba azzal, hogy egy korábbi verzióját állították vissza a Google applikációnak, sőt mi több, igazából a gyári beállítások visszaállítása sem szüntette meg az indokolatlanul gyors merülést.

A hiba egyébként sajnos azzal is együtt jár, hogy a készülék melegedik, szóval, aki esetleg már ezt tapasztalja, az minden bizonnyal arra is figyelmes lehet majd, hogy a készüléke gyorsabban lemerül, mint korábban. Csak annyit lehet mondani megnyugtatásképpen, hogy telepnek nincs hibája, és a Google remélhetőleg tényleg gyorsan meg tudja majd oldani a hiba forrását. A feltételezések szerint szerveroldalon történhetett valami, ezért nem segít még a gyári beállítások visszaállítása sem.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére