Picit átalakult a YouTube weboldala

A felhasználói kezelőfelület most már a legkülönfélébb kijelzőméretekhez is remekül igazodik, de emellett a lejátszási listák kezelése is fejlődött.

Picit átalakult a YouTube weboldala

A YouTube vezetésében nemrégiben komoly változás következett be, ugyanis a YouTube élére a Google kötelékéből érkező Susan Wojciki került, aki azon nyomban munkához is látott. A munka első gyümölcse hamarabb beérett, mint azt korábban gondolhattuk volna: kicsit átalakult a YouTube felhasználói kezelőfelülete, és ezzel együtt nagyobb hangsúlyt kaptak a lejátszási listák is, mint korábban.

A YouTube felhasználói kezelőfelületének bal oldali sávjában megjelent egy dedikált Playlists/Lejátszási listák sávrész, ahol a személyes lejátszási listák mellett azok a lejátszási listák is láthatóak, amelyek az általunk kedvelt csatornákról származnak. Az egyes csatornák főoldalán mostantól egy új, Playlists/Lejátszási listák névre hallgató fül is található, plusz egy dedikált lejátszási lista szerkesztő oldal is rendelkezésre áll.

A YouTube dizájnját is átszabták egy kicsit, így az most már minden kijelző méreten átláthatóan, normálisan jelenik meg. A szóban forgó kártya-stílusú dizájn a YouTube mobilalkalmazásaiból már sokak számára ismerős lehet – mostantól a webes kiadás is használja.

Az újítások az elkövetkező napok folyamán válnak elérhetővé a felhasználók számára. A változások összességében nézve nem radikálisak, de segítenek abban, hogy a népszerű videomegosztó oldalt még kényelmesebben, még hatékonyabban használhassuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward