Outlook.com: egy új, modern, webes levelezőrendszer

Outlook.com: egy új, modern, webes levelezőrendszer

Az Outlook.com – amely már kipróbálható – modern felhasználói kezelőfelülettel és új szolgáltatásokkal rendelkezik, így szinte minden tekintetben felülmúlja elődjét, a Hotmail-t, amelynek leváltására született. A letisztult felhasználói kezelőfelület némi Metro dizájnt is kapott.

A promóciós videó több hasznos tulajdonságról is lerántja a leplet: ilyen a felhasználói kezelőfelület modern és egyszerű kinézete, a Skype integráció, a fotógaléria és a webes levelezőrendszer használatának egyszerűsége. Az Outlook.com-ra belépve megtaláljuk Hotmail-es leveleinket és van lehetőségünk a felhasználói kezelőfelület régi kinézetre történő visszaállítására is.

A promóciós videó mellett egy hosszabb videó is készült, amely jobban bemutatja az Outlook.com szolgáltatásait és újításait. Íme:

Az érdeklődők Windows Live, illetve Hotmail azonosítójuk használatával már kipróbálhatják az outlook.com-on található új webes levelezőrendszert. A szolgáltatás a Skype mellett Skydrive integrációt is kínál, így könnyen küldhetünk különböző csatolmányokat a felhő alapú tárhelyről. A repertoárban Office alkalmazások is jelen vannak, amelyekkel a csatolt Office fájlok könnyedén megtekinthetőek és szerkeszthetőek is. A leveleinket kategóriák szerint bontva jeleníthetjük meg: elkülöníthetőek a hírlevelek, a közösségi hálózatokról érkező frissítések és egyéb levelek, sőt, automatikus karbantartásra is van mód. Külön jó hír, hogy a reklámok nem vizsgálják át személyes leveleink tartalmát, valamint a levelezőrendszer a közösségi hálózatokkal is remekül együttműködik. Utóbbiaknál rajtunk múlik, hogy a webes levelezőrendszert össze akarjuk-e kapcsolni valamelyik közösségi hálózaton lévő fiókunkkal, avagy sem.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward