Nemzetközi MySpace-fiók Törlési Nap

Annak ellenére, hogy nemzetközi szinten a MySpace a legnépszerűbb közösségi oldal, rengetegen panaszkodnak rá. Simon Owens-nek, a Bloggasm szerzőjének is bőséggel elege lett az oldal visszásságaiból, olyannyira, hogy január 30-ai céldátummal el is indított egy MySpace-fiók törlési mozgalmat, összegyűjtve 10 okot arra, mi miatt is érezheti az ember úgy, hogy az említett napon végre ideje lesz törölnie a MySpace-es fiókját.

Nemzetközi MySpace-fiók Törlési Nap

Annak ellenére, hogy nemzetközi szinten a MySpace a legnépszerűbb közösségi oldal, rengetegen panaszkodnak rá. Simon Owens-nek, aBloggasm szerzőjének is bőséggel elege lett az oldal visszásságaiból, olyannyira, hogy január 30-ai céldátummal el is indított egy MySpace-fiók törlési mozgalmat, összegyűjtve 10 okot arra, mi miatt is érezheti az ember úgy, hogy az említett napon végre ideje lesz törölnie a MySpace-es fiókját:

"1. Csak azért lépsz be a rendszerbe nagy ritkán, hogy töröld meztelen webkamerás lányok spam-jelölési kérelmeit.

2. A rendszer akadozó üzenőfala hibaüzenet kíséretében semmisíti meg öt percnyi folyamatos gépelésed erdményeit.

3. Lány vagy és folyamatosan házassági ajánlatokkal árasztanak el közel-keleti férfiak.

4. Valóságos hangrobbanásként tör rád a zene, amikor ellátogatsz valakinek a MySpace-es oldalára. Plusz pontot ér, ha munka közben válsz ennek a szenvedő alanyává.

5. Folyamatosan vissza kell klikkelned magad az eredeti oldalhoz a különböző reklám-oldalakról, ahova elvisz a MySpace, hogy folytathasd, amibe belekezdtél.

6. Kiég a szemed, amikor egy abszolút olvashatatlan színkombinációval és szörnyűséges elrendezéssel összerakott profilt próbálsz elolvasni.

7. Zaklató hirdetések gördülnek ki eléd vagy beszélnek hozzád egyfolytában, eltakarva éppen azt, amit meg akarsz nézni, vagy elvonva a figyelmed.

8. Már a sokadik hírt olvasod arról, hogyan rabolt el egy kislányt valami netes vadállat a MySpace útján, vagy hogy egy tinédszer egy beugrató MySpace fiók miatt követett el öngyilkosságot.

9. Eleged van a MySpace akadozó üzenőrendszereiből, amiket viszont mégis kénytelen vagy használni.

10. Eleged van x ismerősöd a barátlistákról folyamatosan rád meredő egyhangú képéből, amit a világ minden kincséért sem cserélne már le végre."

Aki tehát a fentiekben magára ismert és úgy érzi, most már valóban lépnie kell, csatlakozhat a mozgalomhoz és január 30-a eljövetelével végre megteheti a már régóta húzott-halasztott törlést sokakkal másokkal egyetemben világszerte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward