Nem fog tétlenkedni a Honor új vezetése

A cél, hogy a felhasználók ne vegyék észre a függetlenedés miatt elkerülhetetlen kisebb pihenőt.

Nem fog tétlenkedni a Honor új vezetése

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Huawei úgy döntött, eladja a Honort. Így bármilyen módon alakul a sorsa a cégnek, a Honor túlélhet, és akár a piacvezető szerepet is átveheti majd egy idő után. Nagyjából 15 milliárd dollárnak megfelelő összegért cserélt gazdát a Honor, és ezért a pénzért jelen állás szerint az új tulajdonos konzorcium megkapta egyebek mellett a kutatási és fejlesztési részleget is.

Olyan formában kerül új kézbe a Honor, hogy ott azonnal elkezdődhet a munka a hatalomátvétel lezárulását követően. És ezzel a lehetőséggel a tervek szerint élni is fog a Shenzhen Zhixin New Information Technology, amint hozzá kerül a gyeplő, rögtön folytatódik majd az új készülékek piacra dobása. Szóval, ha minden jól alakul, akkor a márka rajongói észre sem veszik majd, hogy megtörtént a színfalak mögött a tulajdonosváltás.

Galéria megnyitása

A Honor vezérigazgatója és a vállalat menedzsere is arról számolt be, hogy független formában is zavartalanul kell mennie az új termékek forgalmazásának. És a szakemberek igyekeztek kifejezni a hálájukat mindenkinek, akik segítenek most nekik abban, hogy minden a lehető legsimábban menjen, és abban is reménykednek, hogy a márkahű rajongók már várják a Honor önálló megoldásait.

Korábban többször is volt szó arról, hogy amennyiben a Huawei alól kiválik a Honor, akkor már nem vonatozik majd rá az Egyesült Államok szankciója, és ez azt jelenti, hogy elvileg a Google mobilos szolgáltatásaihoz is hozzáférést szerez. Nos, azt viszont nem tudjuk, hogy milyen hamar kerülhet sor a GMS licenc visszaszerzésére, de abban valószínűleg kár reménykedni, hogy már azonnal a Google appokkal együtt fognak érkezni az új Honorok.

Azt pontosan nem is lehet tudni, hogy melyik mobil lehet, ami már lényegében az új vezetés alatt fog érkezni. Az viszont biztos, hogy jelenleg éppen egy nagyon fontos modellcsaládnak a piacra dobásán dolgozik a márka. Hamarosan debütál a Honor V40 széria. És ez a készülék már nem a Huawei által fejlesztett rendszerchipet kapja majd meg. A Kirin 9000 helyett egy felsőkategóriás tempót biztosító MediaTek egység fog itt bevetésre kerülni.

Galéria megnyitása

A Honor V40 lesz a márka önállósodását követően az első zászlóshajó, és ez több kivitelben is elérhető lesz. Olyan híreket lehet hallani, miszerint 120 Hz-es megjelenítővel rendelkezik majd a széria, és jellemzően Full HD+ felbontással lehet majd számolni. A főkamera RYYB kialakítású, 50 MPixeles szenzorral rendelkezhet majd. 66 wattos teljesítményű gyorstöltést is kilátásba lehet helyezni a klasszikus formában, vezetéken keresztül, anélkül pedig 40 wattos átvitelről beszélhetünk majd.

Először Kínában lesz elérhető a Honor V40, de bízunk abban, hogy a globálisan is hamar meg fog indulni a forgalmazása.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap