Nagyszabású bemutatóra készül a Motorola

Nagyszabású bemutatóra készül a Motorola

A Motorola jelentős eseményt készít elő. A rendezvény időpontjára már fény derült, azt viszont még nem lehet biztosan tudni, hogy milyen eszközzel rukkol majd elő a vállalat. Egyelőre több lehetséges készülék is van, ami az alábbi időpontban kerülhet reflektorfénybe.

Augusztus másodikán lesz a Motorola sajtóeseménye. A vállalat az amerikai székhelyére, Chicagóba várja az érdeklődőket. A rendezvényt nem egy egyszerű képpel vezeti fel a Motorola, hanem egy videót publikált róla a kiemelt dátummal. A felvétel viszont alig több mint 10 másodperces, és semmilyen utalást nem tartalmaz arra vonatkozóan, hogy mire számíthatnak az érdeklődők. Egy városrész látható a hátterében, semmi több.

A nagy gyártók esetében általában előre lehet tudni, hogy milyen eszköz bemutatására készül egy-egy nagyszabású rendezvény keretében, de ezúttal más a helyzet. A Motorolánál két lehetséges opció is van. A Lenovo zászlaja alatt tevékenykedő vállalat előre láthatólag vagy az idei csúcsmodellt, a Moto Z3-at fogja reflektorfénybe állítani, vagy pedig a Moto One szériát, amiről már több kép is napvilágot látott. Akármelyik opció jelenti a megfejtést, legalább kettő mobilról hullhat le a lepel. A Moto Z3 a Z3 Force modellel jöhet karöltve, a Moto One pedig a One Powerrel együtt kerülhet a kamerák kereszttüzébe.

Galéria megnyitása

„Mond, hogy „hello” a kapcsolódás, a streamelés, a letöltés, a videocsevegés és sok más dolog teljesen új módjának. Készen állsz?” – írta a Motorola a rendezvény kapcsán. De sajnos ebből sem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Talán valamilyen új adatkapcsolati lehetőségről is szó lesz a bemutatón. Elképzelhető, hogy már az 5G is előkerül majd, de az egészen biztos, hogy 5G támogatást nyújtó mobilt még nem fog a Motorola prezentálni, legfeljebb beszél a terveiről.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward