Nagy bemutatóra készül szeptemberben (is) a Samsung

Az IFA-hoz igazítva fog a vállalat egy számos területre kiterjedő, online eseményt tartani.

Nagy bemutatóra készül szeptemberben (is) a Samsung

Az idei évben szinte minden több-kevésbé máshogy alakul, mint ahogy azt korábban megszokhattuk, és igaz ez a termékbejelentésekre is, amik jobbára az online térben követendők 2020-ban. Lényegében a nagyobb technológiai rendezvények közül ebben az évben csak a CES került hagyományos formában megrendezésre. Hamarosan itt az IFA, ezt pedig a rendezők nem napolnák el.

Az IFA-t Berlinben a rendezők már szeretnék lebonyolítani rendes fizikai helyszínekkel, de kiemelt óvintézkedéssel, és korlátozott részvételi lehetőséggel. A helyszínre elsősorban a sajtó munkatársait, valamint a cégek képviselőit várják majd. Lesz az eseménynek egy online követhető része is a tervek szerint, ami pedig már mindenki számára követhető majd. És távolról a Samsung már biztosan kiveszi a részét az IFA-n az újdonságok leleplezéséből.

Az esemény nulladik napjára időzítve a Samsung bejelentette a Life Unstoppable, vagyis „Megállíthatatalan Élet” eseményét.

A Samsung a legutóbbi információk szerint az IFA-n nem szeretne felvonulni, nem veszélyeztetné ezzel a munkavállalóit, de amennyiben a járvány aktuális helyzete pozitív irányba alakulna a következő hetekben, ez talán változhat. Mindenesetre a dél-koreai alakulat online bemutatót már biztosan tartani fog szeptember 2-án. Az esemény egészen pontosan délelőtt 10 órakor kerül lebonyolításra, és jelen állás szerint nem lesz hosszú.

Galéria megnyitása

Elvileg egy 45 perces rendezvényt tervez a Samsung, amiről hivatalosan csak annyit mondott, hogy egy virtuális, dinamikus utazás lesz a vállalat legújabb termékeivel kapcsolatosan. Nem elsősorban az okostelefonok körül forog majd ez az esemény, ezt anélkül is borítékolni lehet, hogy bármilyen hivatalos iránymutatással szolgálna a cég. Az IFA-n a Samsung már a korábbi években sem a mobilokra fókuszált, voltak ilyen újításai is persze, de számtalan más egyéb fejlesztés is előkerült. És biztosan így lesz ez idén is.

A Life Unstoppable névre keresztel eseményen előre láthatólag mindenféle olyan technológiai megoldásról szó lesz majd, melyek a céghez kapcsolódnak. Terítékre kerülthetnek okosotthonos megoldások, kapcsolódó IoT berendezések, és olyan szórakoztató elektronikai fejlesztések, mint új televíziók, hangtechnikával kapcsolatos eszközök. Mobilról is szót ejthet a Samsung, elsősorban középkategóriás Galaxy A modell futhat itt be, például az 5G jegyében, és az 5G szinte biztosan vissza fog köszönni több kontextusban is a háromnegyedórásra tervezett eseményen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap