Nagy bejelentésekre készül a Xiaomi

Nagy bejelentésekre készül a Xiaomi

A Xiaomi mostanra meglehetősen széles közönséget ért el az okostelefonjaival, és ezt a vállalat úgy hozta össze, hogy sok piacon a mai napig nincs jelen hivatalosan. A jelek szerint a vállalat hamarosan tovább terjeszkedhet, és egy olyan terültre léphet, ahol eddig a mobiljait nem forgalmazta; megcélozhatja az Egyesült Államokat.

A kínaiak még ebben az évben, december 8-án tartani fognak egy nagyszabású bejelentést a tengerentúlon, amiről egyelőre nem sokat lehet tudni. A Xiaomi annyit vetített előre az esemény kapcsán, hogy ez lesz „az eddigi legnagyobb partija”. És a márka rajongóinak lehetőséget biztosít arra, hogy regisztráljanak a rendezvényre, a szerencsés kiválasztottak pedig élőben követhetik majd a történéseket a helyszínen. Az alkalomnak New York városa ad majd otthont, ahol az elmúlt időszakban egyre több nagyvállalat tartja a fontos bejelentéseit. Azok, akik ellátogathatnak majd a Xiaomi nagy bejelentési partijára, megismerkedhetnek a vállalat különböző termékeivel, sőt mi több, találkozhatnak is a Xiaomi US csapatának tagjaival, akik az eszközök tervezésében is közreműködnek. A Xiaomi állítólag nem mindennapi vendégeket, ismert személyiségeket is meginvitál a New York-i bemutatóra, szóval tényleg sok élménnyel gazdagodhatnak azok, akik részt vehetnek rajta.

A Xiaomi egyébként egy ideje már jelen van az Egyesült Államokban, boltjai is vannak az USA területén, csak éppenséggel a legismertebb eszközeit, a cég neve által fémjelzett mobilokat nem lehet kapni. Vásárolhatnak a felhasználók rollert, fülhallgatót vagy éppen egyebek mellett multimédiás lejátszót is a Xiaomitól, de okostelefont hivatalosan nem. Ez azonban hamarosan megváltozhat. A cég kínálatában sok olyan eszköz van, amit valószínűleg sokan vennének örömmel Amerikában, ilyenek a alacsony áron kínált Redmik, a különleges Mi Mix modellek, az Android One platformra épülő páros (Mi A2 és Mi A2 Lite) vagy a páratlan ár-érték arányt nyújtó Pocophone F1.

Galéria megnyitása

A kínai mobilgyártóknak egyébként nincs egyszerű helyzete, ha az Egyesült Államokban szeretnének érvényesülni, jól szemlélteti ezt a ZTE és a Huawei példája, viszont az érme másik oldalán ott a OnePlus az új OnePlus 6T modellel, ami nemcsak, hogy megvásárolható lesz az USA-ban, hanem még szolgáltatói kínálatba is be fog kerülni. A Xiaomi valószínűleg a OnePlus példáját szeretné követni, de egyelőre semmi biztosan nem lehet arról kijelenteni, hogy pontosan miről lesz szó a decemberi eseményen, szóval kíváncsian várjuk a nagy bejelentést.

Ha a Xiaomi valóban pályára lép az Egyesült Államokban is, az komoly lökést adhat az eladásoknak. A vállalat idén eddig nagyon szépen szerepel, folyamatosan tud növekedni annak ellenére, hogy a mobilpiac holtponton van. Az eladási mutatói már túl vannak a 100 milliós határon 2018-ban, és az év végéig akár a 120 milliós példányszámot is elérheti a vállalat. Az amerikai hódítással extra lendülethez juthat, ami 2019-re is biztosíthatja a számára az értékesítések további emelkedését.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap