Micron + Nanya = MeiYa Technology Corp.

A Micron Technology és a Nanya Technology egyaránt jól ismert cégeknek minősülnek a memória piacon. A két vállalat eddig egyedül próbált megküzdeni a számos konkurens vállalattal, ám a két cég vezetése gondolt egyet és elhatározták, hogy a továbbiakban egyesített erőkkel folytatják majd a harcot, így reményeik szerint még hatékonyabbá és talán sikeresebbé is válhatnak a közeljövőben.

Micron + Nanya = MeiYa Technology Corp.

A Micron Technology és a Nanya Technology egyaránt jól ismert cégeknek minősülnek a memória piacon. A két vállalat eddig egyedül próbált megküzdeni a számos konkurens vállalattal, ám a két cég vezetése gondolt egyet és elhatározták, hogy a továbbiakban egyesített erőkkel folytatják majd a harcot, így reményeik szerint még hatékonyabbá és talán sikeresebbé is válhatnak a közeljövőben.

A két vállalat az elmúlt napok folyamán írt alá egy együttműködési szerződést, amelynek keretein belül vállalják, hogy közös erővel próbálnak majd helytállni a piacon és közös erővel fejlesztik majd ki a legfrissebb technológiákat is. A két cég együttműködésének eredménye egy új, közös vállalat, amely MeiYa Technologi Corporation névre lett keresztelve. Az új cégben a Micron és a Nanya egyaránt 50%-os tulajdonrésszel rendelkezik, azaz egyenrangú tagoknak minősülnek. A szerződés tartalmazza azt is, hogy a két vállalat 2009. végéig egyenként összesen 550 millió dollárral segítik a fejlesztést és az együttműködést. A Nanya ezzel együtt ígéretet tett arra is, hogy 200mm-es ostyák gyártására képes üzemét 300mm-esre fejleszti és be is indítja a jövő év folyamán.

A két vállalat együttműködésével kapcsolatos tranzakciók és teendők várhatóan az elkövetkező néhány hónap folyamán zajlanak le. Egy biztos, mostantól új nevet kell megjegyeznünk a memória piacon: MeiYa Technology Corporation. Az, hogy a két vállalat egyöttes erőikkel mire lesz képes, hamarosan kiderül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward