Mérföldkőhöz ért a Microsoft Word

Mérföldkőhöz ért a Microsoft Word

Több mint 1 milliárd alkalommal telepítették már a Microsoft szövegszerkesztőjét az androidos felhasználók. A redmondi alakulat egyértelműen jó döntést hozott akkor, amikor beállt az Android mögé, és elkezdett jó minőségű alkalmazásokat fejleszteni a konkurens rendszerre. (Illetve már csak ex-konkurens, hiszen a Microsoft a sorozatos sikertelenségeket követően hátrahagyta a mobilpiacot az operációs rendszerek szintjén.)

Az okostelefonokon úgy általában nagyon népszerűek az irodai szoftverek, a Google Dokumentumok piaca is szépen pörög, rengetegen használják az elsősorban felhőalapú applikációt. De minden jel szerint a Microsoft Office csomagnak a kulcsszereplői is megmaradtak a köztudatban, és mivel tényleg jól használhatóak, egyszerűek is ezek a programok, így sokaknak jelentenek a mai napig megfelelő megoldást. Az Excel, a PowerPoint és a Word is népes tábort tudhat maga mögött, és a trióból a Word viszi a prímet.

Galéria megnyitása

A Play Áruház adatai szerint a Word már 1 milliárd alkalommal lett telepítve androidos eszközre, ami elképesztő adat, nem sok program mondhatja ezt el magáról. A Microsoft Corporation neve alatt pedig ez az első olyan fejlesztés az Androidon, aminek sikerült elérni ezt az álomhatárt (ilyen még a Skype, és bár az tényleg a Microsoft tulajdonában áll, nem a cég neve alatt szerepel a Google alkalmazásboltjában). Persze nem minden ember önszántából pakolja fel a szóban forgó applikációt, sok készülék esetében előre telepítve van, de igazából ez a legtöbb „egymilliárdos” alkalmazásnál így van. Ügyesen sakkozott a partnerkapcsolatok kiépítésekor a vállalat, és mások mellett például a Samsunggal is sikerült szerződnie, ezért sok Galaxy modellen is jelen van alapfelszereltségként a Microsoft Word.

Idővel a redmondiak más programjai is átléphetik majd az 1 milliárd letöltést. Jelenleg több olyan alkalmazása is van a vállalatnak, amely az 500 milliónál több telepítéssel rendelkező sávban van. Ilyen a fente említett Excel és PowerPoint mellett a OneDrive és még a OneNote is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap