Mérföldkőhöz ért a Mate 20

Mérföldkőhöz ért a Mate 20

A Huawei tavaly október 16-án mutatta be a Mate termékcsalád legújabb tagjait, a Mate 20 és a Mate 20 Pro modelleket, melyek most elérték a 10 milliós mérföldkövet. A vállalat számára kiemelkedően jó hírről a Huawei első embere, Richard Yu számolt be a közösségi oldalán a Weibón.

A Mate 20 modellek igazán jól sikerültek, főleg a Mate 20 Pro vívta ki az érdeklődők elismerését. Az első beszámolók nagyon pozitívak voltak az újdonságokkal kapcsolatban, így hamar bekerültek a szerkezetek a köztudatba, és ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy csaknem rekord időn belül elfogyjon a 10 milliomodik példány is. Közel öt hónap alatt sikerült elérni a Mate 20 modelleknek ezt az eredményt. Érdekesség, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy új rekordról beszélhetünk-e, mert a P20 termékvonal is hasonlóan jó szereplést mutatott be, az a sorozat is 5 hónapon belül abszolválta a 10 milliós forgalmat. (Tavaly a P20 esetében a Huawei új színt is bejelentette, amivel ünnepelte a sikert, de ez most elmaradt.)

Galéria megnyitása

De valójában ez mennyire jó eredmény? Nos, a Huawei szemmel láthatóan örül ennek, de érdemes megnézni, hogy a versenytársai mire képesek. A Huawei már egy ideje a Samsunggal és az Apple-lel rivalizál az okostelefonok piacán, és a Samsung Galaxy S9 modellek ennél még úgy is jobban fogytak tavaly, hogy több éves mélyponton volt a sorozat népszerűsége. Az első négy hétben 8 millió Galaxy S9 és S9+ talált gazdára. És bár a cupertinói alakulat kínálata teljesen máshogy épül fel, érdemes azt is megemlíteni, hogy az új generációs iPhone-ok esetében már az első héten meg szokott lenni a 10 milliós eredmény. Szóval a közvetlen versenytársaihoz képest még mindenképpen van hova fejlődnie a cégnek.

A Huawei esetében érződik, hogy főleg a megfizethetőbb és jobb ár-érték arányú modelljeit keresik többen, de az is tagadhatatlan, hogy egyre jobb csúcsmodelleket tesz le az asztalra a cég, és így ezeket is növekvő népszerűség övezi. Hamarosan itt van már a P-széria új generációja is, és ezek talán még hamarabb elérik majd a 10 milliós határt, mint a Mate 20 páros. A P30 és társa az előzetes információk alapján március 26-án fog debütálni Párizsban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap