Mérföldkőhöz érkezett a Google Drive

Mérföldkőhöz érkezett a Google Drive

A Google legtöbb szolgáltatása igen nagy sikernek örvend, és a népszerű megoldások közé sorolható egyebek mellett a Drive is. Az online tárhely a napokban egy igazán exkluzív klub tagjává lépett elő, ugyanis a felhasználói száma elérte az egy milliárd főt.

A Google termékei közül a Drive a nyolcadik, ami átlépte az 1 milliárd aktív felhasználót jelentő álomhatárt. Ide sorolható a Keresőn túlmenően a Gmail, a Térkép, a YouTube, a Play Áruház, a Chrome böngésző és persze az Android operációs rendszer is. A Google Drive egyébként viszonylag kevés figyelmet kap a fejlesztések tekintetében. Az elmúlt egy év során a szolgáltatás olyan újításokat kapott, mint a jobb üzleti funkcionalitás, ami magában foglalja a Drive File Streamet és Team Drives megoldásokat; és a Google már a Drive mögött is elkezdett mesterséges intelligenciát használni, valamint megújította a grafikus felhasználói felületet. Továbbá tavaly nyáron megjelent egy új program személyi számítógépek (PC és Mac) számára, amivel fájlokat lehet kényelmesen menteni és szinkronizálni a felhőbe.

Galéria megnyitása

A legutóbbi információk szerint a Google Drive rendszerében már több mint kettő billió (!) fájlt őriznek világszerte a felhasználók. A vállalat a Google I/O keretében beszélt erről, szóval azóta minden bizonnyal ez a szám még tovább nőt. A Drive valószínűleg annak köszönheti a népszerűségét, hogy ingyen is viszonylag nagy kapacitást biztosít – persze vannak nála jobb alternatívák –, sok szolgáltatás kapcsolódik hozzá, és a fájlokat a feltöltést követően is kényelmesen lehet használni, legyen szó egy dokumentumról, fotóról vagy esetleg videóról.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward