Shop menü

MEGVAN A XIAOMI 13T SZÉRIA PREMIERÉNEK IDŐPONTJA, ERRE ÉRDEMES LESZ FIGYELNI

A márka rajongói érdeklődve várják a 13T modellekket, mivel ezek jó ár-értéket biztosíthatnak a felsőkategóriában.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Megvan a Xiaomi 13T széria premierének időpontja, erre érdemes lesz figyelni

A Xiaomi mostanában már azért nem annyira ontja magából a jobbnál jobb vételeket, de a cégnek továbbra is megvannak azok a szériái, amik általában nem okoznak csalódást az ár-érték arányukkal. Ott van például a Poco F széria, és persze a Xiaomi T sorozat is, ami hamarosan új tagokkal fog bővülni.

Bejelentette a vállalat, hogy szeptember 26-án fogja lerántani a leplet a Xiaomi 13T szériáról.

A kiváló ár-érték arányra kihegyezett, és ezúttal globális forgalmazásba szánt okostelefonok Berlinben fognak befutni. Érdekes módon éppen most zajlik Európa egyik legnagyobb elektronikai kiállítása, pont Berlinben. A cég valószínűleg nem akart azt, hogy az IFA megosztott figyelmében debütáljon a kulcsfontosságú eszköze. A fent említett napon délután 2 órakor lesz a rendezvény lebonyolítva.

Lei Jun, a Xiaomi alapítója és vezérigazgatója jelentette be az örömteli hírt, és kiemelte, hogy az okostelefon képalkotási képességei különösen jók lesznek majd. „A Xiaomi 13T sorozat, amelyet a Leicával közösen fejlesztettünk, szeptember 26-án érkezik! Nagyon izgatottan várjuk, hogy még több rajongóhoz juttassuk el az autentikus Leica képalkotást világszerte” - jelentette ki Jun az újdonságok érkezése kapcsán.

Galéria megnyitása

Előre láthatólag kettő modell jön a Xiaomi 13T és a 13T Pro, ezek közül a 13T Pro fogja a nagyobb figyelmet kapni a képességei miatt, de az ár-értéket tekintve valószínűleg a 13T modell lesz az érdekesebb. Vélhetően főleg a kamerás képességeket tekintve lesz jobb a Pro jelzővel illetett modellváltozat.

Előre láthatólag a Redmi K60 széria tagjai sok hasonlóságot mutatnak majd a Xiaomi 13T modellekkel, a K60 Ultra biztosíthatja majd a 13T Pro készülék alapját. Viszont nem azonosak lesznek az eddigi információk szerint, szóval nem egyszerű átnevezésekről beszélhetünk majd. A Xiaomi 13T Pro főkamerája megkaphatja a Sony IMX707 szenzort, ami 1/1,28 hüvelykes fizikai mérettel rendelkezik. Ez a japánok mobilos szenzorkínálatának második legnagyobb tagja az IMX989 után, az már 1 colos „típusú”. Feltűnik majd a Leica márkajelzés is a kameramodulok mellett.

Galéria megnyitása

A vállalat IP68 minősítés biztosítása mellett fogja piacra dobni a gépeket. A MIUI 14 várja majd a vásárlókat az Android 13-mal karöltve. A MediaTek Dimensity 9200+ rendszerchip kerülhet elő a mobilokban, szóval csúcstempóra kell számítani, és Full HD+-nál magasabb felbontású AMOLED kijelzőt használhat a 13T Pro 6,67 hüvelykes méretben, a 13T pedig kompaktabb kivitelben jöhet. Korábbi pletykák szerint 5000 milliamperórás kapacitású akkumulátort kaphatnak az okostelefonok, és kiviteltől függően akár 120 wattos teljesítményű töltést is lehetővé tesznek majd.

Galéria megnyitása

A Xiaomi egyéb globális piacokra szánt termékeket is előhúzhat majd a kalapjából, az ilyen eseményeket általában megragadja a cég azzal a céllal, hogy például viselhető kiegészítőkre is kitérjen.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére