Megújult a Samsung alkalmazásboltja

Megújult a Samsung alkalmazásboltja

A Galaxy Apps ott van a Samsung mindegyik androidos okostelefonján, és ez a jövőben sem fog változni, csak éppenséggel más néven fut majd a szolgáltatás. És a név mellett a program grafikus felhasználói felülete is jelentős változáson megy át, hogy igazodjon a friss trendekhez.

A Samsung már nagyon hosszú ideje fejleszti a saját piacterét, és bár ez nem különösebben népszerű, a vállalat előszeretettel használja és próbálja az előtérbe helyezni. A Galaxy Store névre átkeresztelt felületről érhetőek el a Samsung saját applikációi, és általában innen lehet telepíteni a Tizen rendszerű okosórákra tervezett szoftvereket is. De korábban erről a felületről volt kizárólag beszerezhető a Fortnite játék is, ami valószínűleg sok látogatót bevonzott (az egyszerű letöltés mellett, mert az opció, de a Play Store-ban nincs ott a játék).

Galéria megnyitása

A Galaxy Store esetében a funkcionalitás az első beszámolók alapján nem változott, de a megjelenése egészen át lett szabva. A Samsung szemmel láthatóan a One UI dizájnnyelvezetéhez igyekezett igazítani az alkalmazásbolt felületét. Ez meglátszik egyrészt a grafikus elemek lekerekítettebb kialakításán, másrészt azon is, hogy a legtöbb fontos kezelőszerv a képernyő alsóbb részére költözött át, hogy egy kézzel is könnyebben el lehessen érni ezeket. A kategóriák egy az egyben legalulra kerültek, és itt szelektált is a vállalat, nem a korábban megszokott besorolásokkal kell számolni a továbbiakban. A dizájnváltás miatt azt gondolhatnánk, hogy itt már működni fog a Samsung sötét módja is, amit a One UI beállításaiban lehet élesíteni, de ezt a magas labdát valamilyen oknál fogva nem használta ki a cég – talán majd a későbbiekben ezt is megoldja.

A friss alkalmazás fokozatosan jut majd el a felhasználókhoz a következő frissítés alkalmával (egyébként a 4.5.01.7-es verzióban jöttek be a változások). És kötelezően fel kell majd ezt tenni, a régi app nem fog tovább üzemelni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap