Megújult a Mi Fit alkalmazás

Átalakult a program grafikus felülete, új aktivitások kerültek bele, és más apró változások is történtek.

Megújult a Mi Fit alkalmazás

A Xiaomi elképesztő mennyiségű viselhető kiegészítőt ad el, minden negyedévben az Apple-lel rivalizál az eladási listák élén. És most a cég egy ráncfelvarráson átesett applikációval rukkolt elő a Mi Band és más eszközök számára. A Mi Fit 4.0 elsősorban a megjelenését illetően alakult át.

A fitnesz eszközök központi alkalmazásának számító Mi Fit egy olyan grafikus felhasználói felületet kapott, ami már kártyákat sorakoztat fel. Az információs kártyák mindig a legszükségesebb információkat fogják mutatni, felül kapott helyet az aktuális lépésszám a legutóbbi pulzusmérés eredményével és a testtömeggel. A státusz oldalon minden adatnak egy külön kártyája lesz ettől kezdve, az aktivitást összesítő lapra pedig külön kikerült az edzések együttes eredménye és a szimpla lépésszám, ezek mellett pedig az elégetett kalóriák diagramja is rögtön megfigyelhető.

A Mi Fit felületén megjelenő kártyáknak a java megbökhető, és ezzel részletesebb információkhoz juthatnak majd a felhasználók, mert „megnyílnak” a kívánt kártyák. Szóval érdemes lehet adott esetben megbökni a kártyákat, mert úgy még több adat tárulhat az emberek elé a viselhető kiegészítő méréseivel kapcsolatosan; ha pedig újra megérintik ugyanazt a kártyát, akkor össze fog záródni, hogy ne foglaljon sok helyet. A kártyák alapesetben az általános fontosság szerint vannak rendszerezve, de ezeket meg is lehet variálni igény szerint, hiszen nem mindenkinek ugyanazok az adatok számítanak, egy szívbetegségben szenvedő például valószínűleg a pulzusát szeretné látni elsősorban, és nem a megtett lépéseinek a mennyiségét, aki pedig aktív fogyókúrát folytat, valószínűleg a testtömegét emelné előre.

Galéria megnyitása

 A tervezők az új felület megrajzolásakor egyértelműen arra törekedtek, hogy egy letisztultabb megjelenésű applikációt hozzanak létre, amit gyorsabban lehet kezelni, egyszerűbb áttekinteni. A beállításoknál is történt változás ennek jegyében, így pillanatok alatt el lehet majd benne igazodni. És azt is el kell még mondani a megújuláson átesett applikáció neve mellett, hogy a Xiaomi bővítette a bevihető edzésformáknak a listáját, így még több felhasználó tudja majd nagy pontossággal rögzíteni a változatos sporttevékenységeit.

Érdekesség, hogy a Mi Fit 4.0-ban reklámok is megjelentek, de ez gyakorlatilag azonnal kiváltotta a felhasználók panaszát, és éppen ezért egy azonnali gyors frissítéssel ki is vette a hirdetéseket a vállalat. A Xiaomi ebben az ügyben arra hivatkozott, hogy egy szoftveres bakinak köszönhetően tűntek fel a reklámok a Mi Fit programban, de ez eléggé valószínűtlen, sokkal inkább így szeretett volna extra bevételre szert tenni a cég, de azonnal visszakozott, amikor feltűntek az első panaszos bejegyzések a különböző közösségi oldalakon.

Galéria megnyitása

A frissítés egyaránt érinti az Android és az iOS operációs rendszereket is. Az új kiadást a különböző platformok dedikált alkalmazásboltjain keresztül lehet biztonságosan letölteni és telepíteni.

Mi Fit: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap