Megkapta utolsó frissítését a OnePlus 3 széria

Megkapta utolsó frissítését a OnePlus 3 széria

OnePlus először azzal vált ismerté, hogy nagyon jó ár-érték arány mellett nyújtott csúcskategóriás okostelefonokat, de a vállalat ügyesen ismerte fel a helyzetet, hogy a hosszan tartó szoftveres támogatásra is nagy az igén, és a OnePlus 3-nál már ebbe az irányba indult el. Ez a 2016-os termékcsalád most ért el a támogatási ciklusa végéhez.

A OnePlus 3 2016 júniusában debütált, majd ezt követően érkezett a OnePlus 3T 2016 novemberében. Ez volt az első olyan alkalom, hogy egy évben kettő zászlóshajót leplezett le a vállalat, és itt keletkezett be a szoftveres fronton is a váltás. A OnePlus 2 csak az Android 6.0-ig frissült az Android 5.0-ról, a OnePlus 3 és a OnePlus 3T viszont már az Android 6.0-tól indulva egészen az Android 9.0-ig eljutott, és a rendszeres biztonsági frissítéseket pedig mostanáig kapta.

Galéria megnyitása

A OnePlus 3 és 3T páros legutolsó frissítése az októberi javítások csomagját tartalmazza, és más változtatásokat is magában foglal. Ez a frissítés hatással van a Google Mobilszolgáltatásokra (GMS) és a rövid kiadási jegyzék tanúsága szerint tartalmaz hibajavításokat, de még fejlesztéseket is. (Pontosabb információkat sajnos nem kívánt megosztani a BBK zászlaja alatt működő márka.) Szóval mindenképpen érdemes a készülékek életciklusának legutolsó frissítését is feltelepíteni.

Galéria megnyitása

A OnePlus teljes elhivatottsággal támogatja a Google által bevezetett Android One irányelveket, bár nem natúr grafikus felhasználói felületet biztosít a felhasználók számára, hanem az Oxygen OS-t vonultatja fel. Az Android One keretében főverziós frissítéseket két éven keresztül kell kapnia a mobiloknak, biztonsági frissítéseket pedig három évig kötelező a számukra biztosítani, és a OnePlus 3T most töltötte be a harmadik életévét. A OnePlus 3 pedig még a Google előírásánál is hosszabb, majdnem 3,5 éves szoftvertámogatásban részesült, minekután ezeket a modelleket egy kalap alá vették a kínaiak.

A OnePlus elsők között vette használatba az Android 10 operációs rendszert is. Sőt mi több, a vállalat már még a tavalyi okostelefonjaira, a OnePlus 6-ra és a OnePlus 6T-re is kiadta ezt a főverziót, szóval mondhatni élen jár a frissítésekkel – persze azért a Pixelektől (és az Essentialtől) elmarad. És a OnePlus 5, valamint a OnePlus 5T is részesülni fog az Android 10-ből, de már csak jövőre. Ha pedig már itt tartunk, azt is megemlíthetjük friss információként, hogy a OnePlus 7 sorozat 5G-s tagjánál kicsit csúszik az új Android érkezése, de ez is frissülni fog 2020 első negyedévében.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap