Megjelent a Google Pixel 6 és a 6 Pro

Megjelent a Google Pixel 6 és a 6 Pro

A Google már megmutatta képeken a Pixel 6 szériát, sőt mi több, beharangozó videót is megosztott, amiben kendőzetlenül látni a készülékeket. Most pedig a vállalat újabb lépére szánta el magát. Megjelentek az újdonságok a boltjában.

A New York városában található Google kereskedés döntött úgy, hogy megmutatja az embereknek élőben is azokat a készülékeket, amelyek következő körben az Android 12 referencia modelljei lesznek. A Pixel 6 és 6 Pro egyelőre nem nyomkodható meg, a kirakatot díszítik a megjelenés előtt álló masinák. Sajnos extra információkat nem osztott meg a Google.

Galéria megnyitása

A Pixel 6 eszközök neve alatt csak annyi olvasható, hogy ősszel jönnek, pontosabb időpontot továbbra sem lehet tudni. Ezt pedig a Google már korábban is megosztotta a nagyközönséggel. Egy QR kód került a termékek alá a kirakatban, de ezen csak egy alap információs oldal jön be, ahol meg lehet nézni a korábbi videót, képeket, és látható, hogy milyen színekben lesznek elérhetőek a készülékek.

Arany, ezüst és fekete színben kerül a boltokba a Pixel 6 Pro, a Pixel 6 pedig narancssárga, kék és fekete ruhába lehet bújtatva. A Google által megosztott oldalon feliratkozhatnak az emberek értesítésre, és innen rögtön kapnak majd levelet, amikor új információ derül ki a készülékkel kapcsolatosan, na meg persze amikor elrajtol, akkor is.

Galéria megnyitása

A Pixel 6 Próról egyébként kiszivárgott információk révén már szinte mindent pontosan lehet tudni, tényleg csak a részletek várnak tisztázásra. A Tenzor rendszerchippel kapcsolatosan is folyamatosan tisztul már a kép. Korábbi információkból pedig azt is erősen sejteni lehet, hogy a termék október második felében kerül majd ténylegesen a boltokba. Akkor már nemcsak kirakatdíszként, hanem megvásárolható termék formájában.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap