Meghallgatta felhasználói kérését a Twitter

Meghallgatta felhasználói kérését a Twitter

A Twitter a legújabb „fejlesztésével” valószínűleg rengeteg embernek az arcára csalhat majd mosolyt, és sokan lesznek, akik az eddiginél szívesebben használják majd a szolgáltatást. A mikroblog egy olyan lehetőséget biztosít mostantól, amiért felhasználók milliói lobbiztak nagyon hosszú ideje.

Nem húzzuk tovább az időt, eláruljuk, miről is van szó pontosan: visszakerült a kronológiai rendezés a Twitterre, ami még 2016 elején lett nyugdíjba küldve. Ez azt jelenti, hogy mostantól az embereknek lehetősége van időrendi sorban megtekinteni a folyamukon megjelenő bejegyzéseket, így nem szükséges a vállalat által folyamatosan fejlesztett és tökéletesített algoritmusra hagyatkozni a korábban nem látott bejegyzések megtekintésekor. Bár a Twitter mindig hangsúlyozta, hogy az általa létrehozott rendezés a felhasználók érdekeit, igényeit figyelembe mozgatja a tartalmakat, nagy tömeg volt, aki kérte vissza az egyszerű kronologikus nézetet, ami eredetileg szolgált a mikroblogon.

Galéria megnyitása

A közösségi oldal tehát végre meglépte azt, amit felhasználók milliói igényeltek, de azért továbbra is arra törekedik, hogy ne az időrendi nézetet használják az érintettek. Ezt az újítást az alkalmazáson belül a jobb felső sarokban található gombbal lehet elérni, és fontos kiemelni, hogy nem állítható be alapértelmezettre. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, mikor az ember elindítja a programot, manuálisan át kell erre a listázásra váltani. Persze ez már nem nagy erőfeszítést egy olyan régóta kért funkcióért, aminek a visszatérésében talán már senki nem bízott igazán.

Elsőként az iOS operációs rendszerre szabott alkalmazásban fog megjelenni ez a régi-új opció, de hamarosan az Androidnál is elérhetővé válik, és idővel minden bizonnyal a weben is el lehet majd ezt érni.

A Twitter lépését követően valószínűleg sokaknak eszébe jut majd az Instagram, ahol lényegében teljesen ugyanaz játszódott le eddig, mint a mikroblogon korábban. Eredetileg időrendben voltak a bejegyzések, majd algoritmusokra bízták a szakemberek fotók és videók listázását. És az Instagram esetében is sokszor felmerül a felhasználók részéről az a kérés, hogy térjen vissza a megszokott kronológiai nézet. Talán a Twitter döntése az Instagramnak is megadja majd a szükséges lökést.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap