Megfizethető Nokia frissült Android 10-re

A HMD Global a nehézségek ellenére folyamatosan szállítja a frissítéseket a felhasználók számára.

Megfizethető Nokia frissült Android 10-re

A koronavírus-járvány miatt lassabban tudja biztosítani az Android 10 frissítéseket az okostelefonok számára a HMD Global, de elmondta, hogy ez nem tartja vissza abban, hogy az eredeti terveknek megfelelően járjon el. Szóval minden készülék frissülni fog, és ezúttal a Nokia 2.2 számára meg is érkezett az aktuális Android operációs rendszer.

A Nokia 2.2 tavaly júniusban mutatkozott be, és annak köszönhetően, hogy egészen kedvező ajánlott fogyasztói áron fut, sokat adott el belőle a HMD Global. A vállalat az Android 9.0-val küldte eredetileg bevetésre ezt a mobilt, szóval ez a mostani az első jelentősebb frissítése. Mind minden Nokia, ez is az Android One platformot követi, ami azt jelenti, hogy előre láthatólag még az Android 11-et is megkapja majd hírünk alanya, de most kanyarodjunk vissza az Android 10-hez.

Galéria megnyitása

Az új operációs rendszerre frissülő Nokia 2.2 esetében a felhasználók olyan változásokra lehetnek majd figyelmesek, mint például a mindent átjáró sötét mód, mely tökéletes eszköz lehet a szemek kímélésére ebben az esetben. Az új gesztusvezérlés révén a képernyő teljes egészét dinamikusabban lehet kihasználni, így jobb lehet a felhasználói élmény a produktivitás javulásával együtt. A biztonságot tekintve kiemelendő, hogy itt már lehet egyebek mellett a földrajzi helyre vonatkozó információ elérését is korlátozni, szóval az érzékeny adatok jobban óvhatóak. És a Fókusz mód pedig segít abban, hogy az emberek képesek legyenek a mobiljuk helyett fontosabb dolgokra koncentrálni.

A Nokia 2.2 a biztonsági frissítések szempontjából is frissült, de ezen a ponton van egy kis lemaradása. A februári javítások kerültek bele, szóval nem a legújabb csomagot kapta meg, de reményeink szerint egy kisebb frissítéssel erről is gondoskodni fog a HMD Global a későbbiekben.

Az új főverziós frissítés híréről Juho Sarvikas számolt be elsőként, aki általában naprakész információkkal szokta ellátni a felhasználókat a közösségi médiában. A HMD Global nemcsak azért szerethető vállalat, mert sokáig próbálja az olcsóbb okostelefonokat is frissen tartani, hanem mert a vállalat kommunikációja eltért a megszokottól például az olyan esetekben, mint a frissítésekről való tájékoztatása a felhasználóknak.

Azt is pontosan lehet már tudni Sarvikasnak köszönhetően, hogy következő körben a Nokia 2.3, a Nokia 3.2, a Nokia 4.2, a Nokia 7.2, a Nokia 3.1 Plus és a Nokia 8 Sirocco tulajdonosok kaphatnak majd friss Android operációs rendszert. Ezeket követően kerülhet sorra a Nokia 1 Plus és a Nokia 5.1 Plus párosa, majd érkezik a Nokia 2.1, a Nokia 3.1, a Nokia 5.1, valamint a Nokia 1-re is az aktuális főverzió.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap