Megérkezett az Apple TV az Amazon platformjára

Megérkezett az Apple TV az Amazon platformjára

Az Amazon számára volt pár nehéz hónap a Fire TV esetében, amikor összerúgta a port a Google-lel, de már rendeződött a viszonya a két cégnek, és visszatérhetett például a YouTube alkalmazás a Fire TV eszközökre. Most pedig már a következő jó hírről számolhatunk be a Fire TV kapcsán, miután az Apple TV is gondoskodik a támogatásáról.

A Fire TV annak köszönhetően, hogy már az Apple TV-hez is biztosítani fog alkalmazást, minden eddiginél szélesebb tartalomkínálattal szolgálhat majd. Az Amazon platformját alkalmazó emberek világszerte 60 országban tölthetik le és telepíthetik fel az Apple TV-t a különböző eszközeikre. A Fire TV készülékek kínálata széles, több árkategóriában akadnak ilyen egységek. Lényegében az egyik legolcsóbb módja lesz a Fire TV beszerzése az Apple TV elérésének, hiszen már 35 dollártól elérhetőek a támogatott megoldások.

Valószínűleg kevesen lesznek, akik azért fognak Fire TV eszközt választani, hogy hozzáférhessenek az Apple TV-hez, de ez is egy olyan előny, amivel még több érdeklődő figyelmét keltheti fel az Amazon. A tartalomszolgáltató és az Apple egyaránt jól járhat a megállapodással, de mindkét félnek engednie kellett, hogy ez így alakulhasson. Hiszen az Apple alapvetően nem szereti kiadni a szolgáltatásait mások számára, az Amazon pedig minden bizonnyal annak örül leginkább, ha tőle, és nem a riválisától veszik meg a filmeket, sorozatokat és egyéb műsorokat az emberek. Akik csak nyernek ezzel az üzlettel, azok a felhasználók.

Galéria megnyitása

Az Apple TV támogatásnak köszönhetően a Fire TV termékeken minden televíziós tartalom elérhető lesz, amit a cupertinói alakulat kínál. És bizony az Apple TV+ sem marad majd ki, amint beindul, ez is elérhető lesz az Amazon felhasználói számára. Az Apple TV+ jelen állás szerint november elején kezdi meg a működését, és ennek a keretében már az Apple saját gyártású produkcióit tekinthetik majd meg az emberek a Fire TV platform közbenjárásával is. Az Apple nagyon sok pénz fordít arra, hogy egyedi műsorokat hozzon létre, és jól ismert neveket is szerződtetett, hogy minél sikeresebb lehessen.

Nem minden Fire TV készüléken lehet használni az Apple TV applikációt, ezt szem előtt kell tartania a felhasználóknak. Jelenleg csak a Fire TV Stick második generációja, a Fire TV Basic Edition és a Fire TV Stick 4K a támogatott, de ez a jövőben még változhat, az újonnan érkező termékek pedig már egyértelműen benne lesznek a támogatottak körében. Azokban az esetekben, amikor támogatott az Apple TV, akkor viszont már a hangvezérléséről sem kell lemondani, úgy lett megoldva az integráció, hogy ezt a szolgáltatást is lehet majd kezelni az Alexa révén, aminek a képességei folyamatosan bővülnek, így most is friss utasításokkal gazdagodhatott.

Az Apple TV egyre több helyen jelenik meg, így mire indul az Apple TV+ már számos fronton férhetnek majd hozzá a tartalmakhoz az emberek. Kíváncsiak leszünk arra, hogy az Apple is képes lesz-e olyan sikeres tartalmakat kitermelni, mint a Netflix, vagy akár az Amazon – ha már a Fire TV támogatásnál tartunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap