Shop menü

MÁR HIVATALOS POSZTEREN PÓZOL A GALAXY S24 ULTRA

Véletlenül tették ki a mobil hivatalos plakátját, miközben új információk is kiderültek a termék kapcsán.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Már hivatalos poszteren pózol a Galaxy S24 Ultra

A Samsung soron következő felsőkategóriás mobiljairól folyamatosan záporoznak a friss információk, és most még egy hivatalos értékesítési pont is hibázott, ugyanis idő előtt tették ki a Galaxy S24 Ultra érkezését hirdető plakátot, de egyéb új infóra is fény derült.

Egyre közelebb van a Samsung Galaxy S24 széria bemutatója, nagyjából két hét, és itt vannak a várt újdonságok. Eközben a pletykák szünet nélkül szállingóznak, és a jelek szerint ez a helyzet már egy hivatalos értékesítőt is megzavarhatott Brazíliában. Kitettek egy olyan posztert, amit valószínűleg még nem kellett volna.

A Galaxy S24 Ultra látható a képen teljes valójában, elölről és hátulról is. Jól kivehető ezen a képen is, hogy már sík lesz a képernyő a korábbi ívelt peremű panel helyett, és az egész ház sokkal szögletesebb formát fog ölteni. Az okostelefonok kerete titánból készül, és a beszámolók szerint nagyon jó fémes érzést fog biztosítani. A mobilhoz járni fog a toll is, ami az az alján lehet majd a burkolat alá tolni. A z új kereten is lesznek antennacsíkok, de a megjelent plakáton ezt nagyon halványan lehet látni.

Galéria megnyitása

„A Galaxy AI erejével.” – olvasható a plakáton.

Korábban már volt szó arról is, hogy a Samsung már az eszközön futó mesterséges intelligencia funkciókat is biztosítani fog a friss mobilokkal, és a mostani plakát ezt is megerősíti. Galaxy AI gyűjtőnéven futnak majd a generatív MI technológiát használó megoldások. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy pontosan mik lesznek majd ez alatt összefogva az indulás pillanatában.

Új információ, hogy a Galaxy S24 Ultra már képes lesz 4K Ultra HD minőségben 120 FPS-sel videókat rögzíteni. Ez azért örömteli, mert így a videósok készíthetnek majd olyan videókat kiváló részletesség mellett, amik négyszeres lassítással lesznek lejátszva. Ennek köszönhetően mozifilmes benyomást kelthetnek majd a képsorok.

Videózásban az androidos mobilok lemaradtak az iPhone-ok mögött, és a Samsung valószínűleg ezért próbál majd újat mutatni ezen a fronton a vásárlóknak. Napjainkban nagyon sokan kezdenek vlogolni, és erre pedig a legtöbben az iPhone-okat szokták ajánlani azoknak, akik nem akarnak milliós összegeket költeni kamerákra különböző objektívekkel, stabilizátorokkal és egyéb kiegészítőkkel. De a Samsung elérné azt, hogy már a Galaxy S24 Ultra is méltó ellenfele legyen az iPhonr 15 Pro Maxnak mozgóképfelvételek készítésében.

Galéria megnyitása

Jobb HDR támogatásról is lehetett már információkat hallani, és a Galaxy S24 Ultra elvileg még zoomolás terén is ügyesebb lesz, nagyobb potenciál rejlik majd benne. Nem számítunk arra, hogy óriási előrelépést hoz a Galaxy S24 sorozat csúcsmodellje, de számos szempontból jelenthet tisztességes váltást, és videózásban sokat fejlődhet.  

Zárásul pedig azt is hozzátehetjük, hogy a hírek szerint a Samsung olyan előrendelési akcióval készül, melynek keretében a vásárlók kétszer nagyobb tárkapacitással fognak hozzájutni az újdonságokhoz, mint amire beneveznek. Már a 2023-ban is volt ilyen akciója a gyártónak, és ez valószínűleg elég jól sült el. Ezért dönthetett úgy a gyártó, hogy megint ilyen módon próbálja azt elérni, hogy minél többen kapjanak az újdonságok után már a rajt pillanatában.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére