Már az MWC-n befuthat az új LG V-széria

Több érdekes információt is lehet már hallani a fejlesztés alatt álló szerkezetről.

Már az MWC-n befuthat az új LG V-széria

Az LG az idei évben elkapta a fonalat, újra olyan okostelefonokat tett le az asztalra, melyeknél vannak innovatív megoldások. És most a cég arra készül, hogy hamarosan leleplezze az LG V50 ThinQ utódját. Friss iparági információk szerint már februárban eljöhet a generációváltás ideje.

Az LG a V-széria tagjait általában a második vagy a harmadik negyedévben mutatta be, de 2020-ban taktikát válthat, és előrébb hozhatja az abszolút csúcskategóriás termék leplezését. A Mobil Világkongresszuson az LG minden évben képviselteti magát, és általában készül felsőkategóriás mobillal is, de eddig a G-széria került a kamerák kereszttüzébe az MWC alatt, jövőre viszont másként alakulhat.

A friss hírek már arról szólnak, hogy a V60 ThinQ be fog mutatkozni a Mobil Világkongresszuson, ami 2020. február 24. és 27. között kerül megrendezésre. Azt már biztosra lehet venni a debütálásra váró V60 ThinQ modell esetében, hogy beépített 5G hálózati modemnek fog otthont adni. Ez már a V50 ThinQ-nál is meg volt, és részben ennek köszönhette a termék a sikerét.

Galéria megnyitása
Az LG V60 ThinQ-ról még nincsenek képek, a borítón is a V50 ThinQ szerepel

Aránylag kevés 5G támogatást nyújtó okostelefont lehetett első körben kapni, de az LG ott volt a kínálatban, és például hazánkban is kiemelten fontos szerepe volt az első 5G hálózatok indulásakor. A Szolgáltatóknál az LG 5G-s készülékei azonnal kaphatóak voltak, és minden bizonnyal sokan választották ezeket az új generációs mobilhálózat képességeivel való ismerkedéshez.

Ami még fontos elöljáróban, hogy a kiszivárgott információk szerint az LG Mobile szakemberei tovább fogják vinni a Dual Screen kialakítást, vagyis lesz kiegészítő kijelző is a V60 ThinQ modell mellett. A cég eredetileg azért húzta ezt elő a kalapból, mert a teljes értékű hajtogatós okostelefonoknak még nem látta elérkezettnek az idejét, és az eddig látottak az LG-t igazolják. A Galaxy Fold és a Mate X is nagyon nehezen indult el.

Galéria megnyitása

Tapasztalatszerzésnek viszont első osztályú a Dual Screen kialakítás. Ezáltal az LG már alaposan fel tud készülni szoftveres szempontból arra az esetre, ha megszületik a saját hajtogatható szerkezete. És biztosra vesszük, hogy ennek el fog jönni az ideje előbb vagy utóbb. Az LG ugyanis mindennel rendelkezik ahhoz, hogy ezt létre tudja hozni. Van OLED gyártása is házon belül, és korábban készített is flexibilis OLED panelt, plusz televízió méretben már feltekeredő készüléke is létezik.

Még olyan információkat is hallani lehet, hogy az LG a V60 ThinQ esetében már egy frissített hajtogatós struktúrát fog alkalmazni, ami jellemzően a zsanért érintő eltérésből fog adódni. Elvileg egy olyan dizájnnal kell kalkulálni, ami bármilyen ponton meg fog állni, szóval nem csak előre meghatározott szögekben lehet majd tartani, hanem ahogy éppen kényelmes, ideális a tartalom szempontjából.

Galéria megnyitása

Az LG a V60 ThinQ esetében az információink szerint különösen nagy sikerre számít az Egyesült Államokban, Japánban, és persze a hazájában, Dél-Koreában is. De számos piacon bevetésre fog kerülni a készülék.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap