Shop menü

MÁR A THEVR IS IPON PARTNER, EZ PEDIG SZÁMOTOKRA IS ELŐNYÖS LESZ

Az iPon Partner programban a TheVR-ral rendszeresen fogunk nyereményeket sorsolni, és tudjátok majd támogatni őket anélkül, hogy az nektek plusz pénzkiadással járna.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Már a TheVR is iPon Partner, ez pedig számotokra is előnyös lesz

Az iPonnál nemcsak azon dolgozunk folyamatosan, hogy ti a legjobb termékekhez juthassatok hozzá, hanem az utóbbi időben az is prioritássá vált, hogy megalkossuk az ország legnagyobb IT és gamer közösségét. Ez pedig megfelelő partnerekkel működhet igazán jól, és ezért hoztuk létre az iPon Partner programot, melynek most a TheVR is értékes tagjává vált.

Valószínűleg egyetlen olvasónknak sem kell azt bemutatni, hogy kikről van szó, mivel a TheVR a 2013-as indulása óta hatalmasra nőtt, és milliós tömegeket ér el. Örömünkre szolgál arról beszámolni, hogy a továbbiakban velük is együttműködve építhetjük tovább a közösségünket, aminek te is aktív tagja lehetsz akár a Discord szerverünkön keresztül.

Az iPon Partnerek csatornáján mindig összefuthatsz a bannerünkkel, és lehetőséged nyílik arra, hogy az adott partnert támogasd, jelen esetben így a TheVR munkáját tudod segíteni. Ehhez pedig még csak plusz pénzt sem kell elköltened, hiszen a rendszerünk a vásárlásait után fog támogatást biztosítani a kedvenc tartalomgyártóid számára. Tehát neked nem kell semmi mást tenned, mint rámenni náluk a partnerlinkre, és így beállítani a támogatást, és ezt követően kell megvenned nálunk, amit csak szeretnél.

Galéria megnyitása

A TheVR-ral együttműködve arra fogunk törekedni, hogy a kollaborációval a nézők is nyerjenek. Amellett, hogy a lehető legmagasabb minőségű és élvezeti értékkel bíró tartalomgyártásban támogatni fogjuk a srácokat – mint minden iPon Partnerünket –, még rendszeres nyereményjátékokkal is készülni fogunk velük.

A tervek szerint havonta lesznek nagyobb értékű nyeremények az iPon révén, és ezekről akkor szerezhettek tudomást, ha követitek a TheVR-t, és nézitek a streamjeiket. Mivel a játékokról a videóikban fognak beszámolni, és az applikációjukban lesz lehetőségetek ezekre jelentkezni, az ajándékokért versenybe szállni. Sőt mi több, ugyancsak a TheVR App rejteni fog egy olyan kódot, mellyel ingyenes gépösszeszereléshez juthattok, ha nálunk állítotok össze komplett PC-t. (Ebben akár a segítségünket is kérhetitek a Discordon.)

Az iPon Partner rendszerünkben több fokozat van a különböző mértékű együttműködéseket illetően, és a TheVR-ral kollaborációban még megnyerhető gépek építésére is sort fogunk keríteni. Erről a TheVR csatornáin értesülhettek majd, szóval tényleg érdemes őket követni, hogy ne maradjatok le semmiről. Az ajándék PC összeállítása és kisorsolása a nézők között a partnernél zajlik majd. Hogy mikor? Ez majd kiderül, de egy biztos: baszó gép lesz – hogy Pisti szavaival éljek.

Galéria megnyitása

Ha tartalomgyártó vagy, és felkeltette az érdeklődésed az iPon Partnerség, szeretnél te is csatlakozni hozzánk, akkor részletesen tudsz tájékozódni a dedikált oldalunkon arról, hogy is megy ez az egész. A jelentkezésedet is le tudod adni, amennyiben komolyan gondolod a dolgot, ha pedig bármilyen kérdésed felmerül a programunk kapcsán, akkor nyugodtan látogass el a Discord csatornánkra, ahol közvetlenül beszélhetsz velünk, és minden részletbe be tudunk avatni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére