Már a legtöbb androidos mobilra elérhető a Google Telefon

Már a legtöbb androidos mobilra elérhető a Google Telefon

Az Android esetében a fejlesztők sok applikációt hajlamosak lecserélni, a tárcsázó például olyan dolog, melyből szinte minden gyártó egyedi megoldást használ a saját grafikus felhasználói felületén. A Google Telefon app nem is volt elérhető semmi másra, csak a Google referencia eszközeire áprilisig, mostantól viszont már a nagyközönség is hozzáférhet.

Tavasszal a Google úgy döntött, hogy megnyitja a Telefon alkalmazást a Samsung és a OnePlus okostelefonjai számára. Ezúttal pedig már arról számolhatunk be, hogy a programot gyakorlatilag bármilyen eszközre fel lehet tenni, amin az Android 7.0 vagy újabb operációs rendszer található.

Galéria megnyitása

Ha valaki most azonnal keresni kezdi a Play Áruházban a Telefon appot, akkor gyorsan csalódottság ülhet ki az arcára, mert nem tudja majd telepíteni kompatibilis eszköz hiányában. Ugyanis most még csak a béta az, ami mindenkinek hozzáférhetővé vált. Tehát ahhoz, hogy lehessen telepíteni, először be kell lépni a bétatesztelők körébe, amire a Google Play Áruház már hosszú ideje lehetőséget nyújt. És amikor ezzel megvan az ember, akkor válik majd telepíthetővé az okostelefonjára a szoftver.

A Telefon rendkívül letisztult felülettel rendelkezik, és támogatja például integráltan a Google Duo szolgáltatását, amit videohívások alkalmával használhatnak ki az eszköztulajdonosok. Ez a program rendelkezik egy igazán fejlett hívásszűrővel is, melynek még automatikusan működő szekciója is van. Viszont sajnos ez a része az applikációnak még nem használható, csak a Pixeleken és csak az Egyesült Államokban.

Idővel a Telefon applikációnak minden funkciója, így a hívásszűrés is jól működhet majd mindenféle eszközön, de arról egyelőre semmilyen információval nem rendelkezünk, hogy erre mikor kerülhet majd sor. Persze most még eleve a program kész verziója sem használható bármilyen mobilról.

Amíg csak a bétatesztelés keretében lehet ezt elérni, addig regionális korlátok is lehetnek, de hazánkban például biztosan kipróbálható a Telefon alkalmazása.

Google Telefon: Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap