Május 15-én érkezhetnek az Intel 35 W-os processzorai

A vállalat a csúcskategóriától a belépő szintig minden szegmenst le akar fedni az újdonságokkal.

Május 15-én érkezhetnek az Intel 35 W-os processzorai

Az Intel kínálata hamarosan energiatakarékos processzorokkal bővülhet, amelyek mindannyian a Coffee Lake Refresh sorozatot erősítik és 35 W-os TDP kerettel gazdálkodnak. A 9. generációs Intel Core sorozatú processzorok kínálata egyébként elég lassan bővül, amelyben valószínűleg közrejátszik az is, hogy a 14 nm-es csíkszélességgel dolgozó gyártósorok egy kissé túlterheltek, és a helyzet az év második felééig nem is igazán javul majd. A Coffee Lake Refresh sorozat azonban rövidesen mégis bővül, hiszen május 15-én várhatóan megjelenhetnek a 35 W-os TDP kerettel rendelkező, „T” jelölést használó processzorok, amelyek gyakorlatilag az egész termékpalettát lefedik a felsőkategóriától egészen a belépőszintig.

Az újdonságok várható technikai paramétereiről a Kikatek rántotta le a leplet, de a termékek a Gigabyte és a BIOStar weboldalain is feltűntek, igaz, ezeket a bejegyzéseket azóta nagyrészt eltávolították az érintettek, hiszen a friss modelleket alighanem NDA védi a kíváncsi szemektől. Az új processzorok esetében a magok és szálak száma, valamint a magórajel látott csak napvilágot, így az egyelőre kérdéses, hogy a Turbo Boost órajel pontosan hogyan alakul azoknál a modelleknél, amelyek támogatják ezt a technológiát. A jelenlegi információk alapján az alábbi kínálatra számíthatunk:

Galéria megnyitása

Az említett fogyasztásérték az alap órajeles üzemre vonatkozik az Intelnél, vagyis ezt az értéket komolyabb terhelés alkalmával átléphetik és jó eséllyel át is lépik majd az egyes processzorok. Hogy mekkora mértékben? Erről az első független tesztek adnak majd képet, ahogy az lenni szokott.

Az új processzorok várhatóan május 15-én  mutatkoznak be, nem sokkal később pedig kereskedelmi forgalomban is feltűnhetnek. A várható hivatalos árazással kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap