LG Velvet – Mobil egy egészen új nézőpontból

Az LG most még konkrét terméket nem jelentett be, de elhintette, hogy mi lesz a friss irány.

LG Velvet – Mobil egy egészen új nézőpontból

Húsvét vasárnapján jelentette be az LG, hogy egy új márkanevet felhasználva egy egészen új szemlélettel fog friss mobilokat letenni az asztalra. És nagyvonalakban arról is adott némi iránymutatást, hogy mire lehet számítani, bár pontos információkat nem fogalmazott meg.

Ezentúl a vállalat kiemelt fókuszba helyezi majd a dizájnt, az eszközeinek a megjelenésére minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fog fektetni. Kézzelfogható eleganciát sugároznak majd azok az okostelefonok, melyek a VELVET márkanévhez fognak kapcsolódni. És az LG úgy beszél erről, hogy teljesen új fejezet kezdődik a vállalat életében a mobilstratégia szempontjából.

A VELVET sorozaton belül az LG első újdonsága a vállalat elmondása alapján egy teljesen új, egyedi esőcsepp kamerát vonultat majd fel, és áramvonalasabb formavilággal fog rendelkezni. A szerkezet egyszerre nyújt majd a szem számára kellemes látványt és a felhasználók kezének kellemesebb tapintást.

Galéria megnyitása

Az LG ezeknél az újdonságoknál dobni fogja a számozásos termékmegjelöléseket, áttér majd a neveknek az alkalmazására. Ennek köszönhetően a felhasználók barátságosabbnak érezhetik a készülő termékeket. Melyek a ragyogó simaság és a prémium puhaság keretében fognak létrejönni, legalábbis az vállalat ezt a kettő kulcs karakterisztikát emelte ki az érkező termék kapcsán.

Hivatalos képet egyelőre a dél-koreai óriás nem közölt az első termék kapcsán, csak a VELVET márka jelzését mutatta most meg. Valamint egy korábbi vázlat már napvilágot látott arról, hogy miként nézhet majd ki az első mobil a VELVET égisze alatt. És ezeknek a szkecsekhez idomuló kiszivárgott rendet is felbukkant már. De azt nem lehet tudni, hogy ez mennyire fedi a valóságot. Az alábbi képen egy valóban kifinomult megjelenésű mobil látszik, ami szemlátomást nagyon széles képaránnyal rendelkezik, 21:9-es lehet a panel, annak a pletykának megfelelően, amit korábban lehetett hallani, hogy a Chocolate irányvonalat porolhatja le az LG.

Galéria megnyitása

Állítólag egyébként a VELVET széria első tagja nem a csúcsot fogja majd megcélozni, hanem a középkategóriában áll majd rajthoz a teljesítményét tekintve. Jó eséllyel a Snapdragon 765 mobilplatform biztosíthatja majd az alapot a számára, és ezzel biztosíthat 5G támogatást is egyebek mellett.

„Új márkánk tükrözi a jelenlegi tendenciákat, amikor az egyén egyedi személyes ízléseire és érzelmeire reagálunk, nagyobb hangsúlyt fektetve a formatervezésre. Ez egy intuitívabb megközelítés, amiben bízunk, hogy egy hullámhosszon van a mai fogyasztókkal, és segít majd nekünk a letisztultabb márkaidentitás kialakításában.” – mondta Chang Ma, az LG Mobile Communications Company termékstratégiai alelnöke.

Korábbi információk szerint az LG állítólag május 15-én mutathatja majd be a VELVET márka alatt érkező első okostelefont. Előre láthatólag ekkor magáról a VELVET filozófiáról is részletesebben beszámol majd az LG, és pontosabban látjuk majd, hogy milyen lehetőségeket hozhat az irányváltás a cég számára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap