Lejátszási sebesség vezérlőt kap a Netflix

Lejátszási sebesség vezérlőt kap a Netflix

A Netflix a legnépszerűbb videostreaming szolgáltatás napjainkban, hatalmas felhasználói táborral rendelkezik, és most arról számolhatunk be, hogy az Android rendszerű készüléken videózók új lehetőséget kapta. Lehet majd a lejátszást mobilon és tableten lassítani vagy éppen gyorsítani.

Valószínűleg nem a lejátszási sebesség befolyásolása a legnépszerűbb funkciója a videolejátszóknak, de tagadhatatlan, hogy ezt a lehetőséget is egyre több esetben biztosítják a szolgáltatások a felhasználók számára. A Netflix elmondása szerint egyébként a több felhasználó jelezte már az elmúlt években, hogy igényt tartana egy ilyen fejlesztésre. Keela Robison, a vállalat termék innovációért felelős alelnöke, úgy beszélt erről, hogy „évek óta nagyon várt” fejlesztés került be ezzel a lépéssel a szolgáltatásba.

Galéria megnyitása

Tehát ezentúl az Android esetében már a Netflixen is lehet majd vezérelni a lejátszási sebességet a filmek és sorozatepizódok megtekintése közben. A lejátszás során összesen öt opciót lehet majd választani a lejátszási sebességet érintően. A normál egyszeres lejátszási tempót vissza lehet lassítani kettő fokozatban 0,5-szörösre és 0,75-szörös sebességre, és ugyanilyen mértékben növelhető is a sebesség, szóval lehet a lejátszás 1,25 és 1,5-szörös ütemű is igény esetén.

Az unalmasabb részeket így olyan módon lehet majd gyorsabban letudni, hogy közben igazából semmiről sem marad majd le az embere. Az izgalmasabb pillanatokat pedig vissza lehet lassítani, hogy pontosabban szemügyre lehessen venni, mi is történt.

Galéria megnyitása

Keela Robison azt is elárulta, hogy a látáskárosultak és a hallássérültek jogait védő szervezetek egyaránt üdvözölték a Netflix lépését az Egyesült Államokban. És meg tudhattuk azt is, hogy a vállalat nem fogja ezt a fejlesztést vissztartani a többi platformtól sem. Hamarosan elérhető majd ez a fejlesztés az iOS-t futtató készülékek számára, és a webes felületen is. A televíziókra előre telepített alkalmazásokban viszont már a készülékek fejlesztőinek kell majd erről gondoskodnia, de talán ebben is segítséget nyújt majd a lehetőségeihez mérten a Netflix.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap