Shop menü

LEHALT A FÉL MAGYAR INTERNET (FRISSÍTVE)

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Lehalt a fél magyar internet (Frissítve)

Szeptember 4-én délután 5 órakor több szolgáltatónál is egyaránt tapasztaltható hiba történt országszerte, melynek következtében weboldalak és szolgáltatások jelentős része vált elérhetetlenné. Hivatalos információ nincs arról, hogy pontosan mi történt.

Galéria megnyitása

Tapasztalataink és a Downdetector adatai alapján pillanatok alatt vált elérhetetlenné a Facebook, a Twitch, a Messenger, a Battle.net, az X, a Roblox és lehetne még hosszasan sorolni, hogy milyen szolgáltatások. Vannak olyan szolgáltatások is, amik akadozva üzemelnek.

Galéria megnyitása

Discord csatornánkon gyűjtött visszajelzések szerint országos jelenségről van szó, de nem mindenkit érint a hiba. Budapesten és környékén természetesen nagy a koncentrációja a leállásoknak, de Miskolc, Debrecen és Szeged térségében is kiugróan sok a negatív visszajelzés. Azt is lehet látni, hogy a Telekom és a Vodafone ügyfelek is tapasztalnak problémát, de a Digi előfizetők vannak jelentős többségben.

Galéria megnyitása

Frissítés: Nagyjából egy órás szünetet követően, 6 óra körül kezdett visszaállni a rend az online szolgáltatások és szolgáltatók körében. Amilyen váratlanul és hirtelen jött a leállás, többnyire annyira gördülékenyen helyreállt minden szolgáltatás.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére