Lassan, de készül az iOS 13.3.1

Lassan, de készül az iOS 13.3.1

December közepén indította el az iOS 13.3.1 első bétáját az Apple, és bár már lassan vége januárnak is, még most is csak a harmadik bétánál tart ez a kiadás. És bár ez alapján azt lehetne gondolni, hogy biztosan nem hoz fontos hibajavításokat, nem szükséges vele sietni, ez nem egészen állja meg a helyét.

Az iOS 13.3.1 feladata lenne, hogy kiküszöbölje annak a lehetőségét, hogy a gyerekek egészen egyszerűen kikerülhessék azt az iOS 13.3-ban bevezetett újítást, ami a Képernyőidő funkción belül a kommunikációs szabályozás felállítására szolgál. A hiba miatt a fiatalok bárkivel kapcsolatba léphetnek, akik ismeretlen számról keresik meg őket, ami nyilván hordozhat magában veszélyeket.

Galéria megnyitása

Ezen felül az iOS 13.3.1 „látható” újítása, hogy a beállításokon belül az iPhone okostelefonok esetében megjelent a kapcsolati lehetőségekhez kötődően egy új kapcsoló. Ez a kapcsoló U1 Ultra Wideband chiphez kötődik, ezt lehet vele parkolópályára állítani, és éppen ezért csak a legfrissebb mobilokat érint, ugyanis ez a komponens az iPhone 11-gyel jelent meg. Ezen felül az Apple TV appon belül felbukkant egy újrajátszás gomb, a korábban megtekintett tartalmak ismételt megtekintéséhez. Továbbá néhány felhasználói visszajelzés szerint a CarPlay szolgáltatás egyes zavaró hibái is megszűntek, szóval ezen a téren is előrelépésre lehet számítani.

És a fejlesztők számára is érdekes az iOS 13.3.1, méghozzá azért, mert itt jelent meg először a Xcode 11.3 támogatás. A bétákat felhasználva a programozók már tesztelhetik az applikációikat, hogy azok megfelelő kompatibilitással rendelkeznek-e az új Xcode kiadás esetében is.

Az iOS 13.3.1 remélhetőleg minél hamarabb elkészül már, és még stabilabb lesz ennek köszönhetően az iOS 13, ami kezdetben még igencsak problémásnak bizonyult, részben azért is kapott nagyon hamar ennyi frissítési csomagot.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap