Különleges opció tűnt fel az Instagram Történeteknél

Különleges opció tűnt fel az Instagram Történeteknél

Az Instagram fokozatosan fejleszti a Történetek szekciót, és mindig képes hozzáadni még egy kicsit, hogy jobb legyen ez a felület mindenki számára. Ezúttal a megosztás tekintetében lehet újításra számítani egy kiszivárgott képernyőmentésből kiindulva.

Jane Manchun Wong, aki meglehetősen sokszor fedi fel az Instagram fejlesztés alatt álló funkcióit, ezúttal arról számolt be, hogy már linkelési lehetőséggel is meg lehet majd osztani a Történetek felületen megjelenő fotókat, rövid mozgóképfelvételeket. Korábban, ha szerette volna megosztani valaki az Instagram Történeteket, akkor ezt üzenetben küldéssel vagy külön bejegyzésként kiemeléssel tehette meg. Ezen opciók mellé sorolhat be hamarosan a hivatkozással való megosztás.

Az Instagram Történeteknél a képek, videók nézegetése közben a további opciók megnyitásával lehet majd a linkelést elérni, ugyanott fog felbukkanni, ahol eddig a többi megosztási lehetőség és más opciók elérhetőek voltak. Kettő új menüponttal lehet számolni a hivatkozásos megosztás bevezetését követően, az egyik a „Share Link”, a másik pedig a „Copy Link”. Az előbbinél az okostelefon azonnal megosztásra szolgáló felülete fog előjönni felsorolva minden lehetőséggel, amin keresztül a felhasználó néhány érintéssel továbbküldheti a Történeteken található bejegyzést bármelyik ismerősének, függetlenül attól, hogy a személy rendelkezik-e Instagram fiókkal. Az utóbbi lehetőséggel pedig csak vágólapra lesz másolva a kiválasztott tartalomnak a hivatkozása, és ezt oda tudja beilleszteni az ember, ahová csak szeretné.

Galéria megnyitása

Mivel az Instagram Történetek felületéről alapértelmezett helyzetben minden eltűnik 24 órával a megosztást követően, így a linkeket is csak addig lehet majd megnyitni, amíg a fotó vagy videó publikus. Persze ha a felhasználó profiljában kiemelt Történetekről van szó, akkor más a helyzet, azokat egészen addig meg lehet majd nézni a hivatkozással, amíg ott elérhetőek.

Az Instagram Történtek linkes megosztását most még csak belső teszten lehet próbára tenni, és nincs is arról információnk, hogy mikor válhat szélesebb körben elérhetővé. De ha elkészül, akkor az Androidon és az iOS-en is számítani lehet rá.

 

Instagram: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap