Különleges bejelentésre készül a OnePlus

Különleges bejelentésre készül a OnePlus

Heteken belül indul a CES 2020, és a OnePlus most bejelentette, hogy ott lesz a résztvevők között. Sőt mi több, még egy bemutató rendezvényre is készül a vállalat az esemény alkalmából. Azt egyelőre hivatalosan nem lehet tudni, hogy pontosan mire is számíthatunk, de már lehetnek sejtéseink.

A Consumer Electronics Show minden bizonnyal rengeteg érdekességet tartogat majd. És bár az utóbbi években nem a mobilok voltak már a fókuszban elsősorban, a OnePlus valószínűleg mobiltechnológiai megoldással készül. A kínaiak január hetedikén fognak egy bemutatót tartani, de a kiállítás egésze alatt ott lesznek a kiállítók között. A látogatóknak lehetősége lesz kipróbálni a OnePlus készülékeit, megoldásait.

Galéria megnyitása

Arra vonatkozóan nincs információnk, hogy a OnePlus milyen újdonsággal készül egészen pontosan, de a legnagyobb valószínűséggel egy 5G központú eseményt tart majd a vállalat. És véleményünk szerint a OnePlus 7T szériának egy 5G-s tagja kerülhet majd terítékre, már amennyiben lesz új okostelefon. Ezen a szérián belül jelenleg csak a McLaren különleges kiadásból van 5G-s változat, de ez talán megváltozik majd.

A bemutatóról szóló grafika egyébként magán hordozza a McLaren különleges papajasárga árnyalatát, szóval az sem zárható ki, hogy egy újabb McLaren modell kerül majd a terítékre. De akár egy teljesen új 5G-s eszköz is befuthat az elemzők szerint. És arról is beszélhet a OnePlus a nagyérdemű előtt, hogy a Qualcomm következő generációs fejlesztéseit miként fogja használni, ugyanis 2020 első negyedévében számos Snapdragon 865 alapú eszköz fog befutni. Egyelőre csak a helyszín és az időpont a biztos.

A OnePlus mostanra nagyon megerősödött, és annak ellenére, hogy kínai származású, az Egyesült Államokban is gyökeret tudott ereszteni. Több mobilja is elérhető szolgáltatói kínálatokban is. A CES 2020 az USA-ban nagyon fontos, az év egyik legnagyobb tengerentúli rendezvénye ez, szóval az is lehet, hogy Amerikának szóló bejelentést fog tenni a vállalat.

Némi esély arra is lehet, hogy a OnePlus TV is terítékre fog kerülni, hiszen már televízióval is rendelkezik a vállalat. Talán bejelenti majd a cég, hogy már az Egyesül Államokba is szállítani fogja majd a saját televíziókészülékeit, vagy új modellt mutat be. Január 7-én minden hivatalosan ki fog derülni Las Vegasban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap