Közösségi funkció jön a Spotify-on

Közösségi funkció jön a Spotify-on

A Spotify az utóbbi időben nem igazán tett azért, hogy a felhasználói közössége aktívabb legyen. A korábbi közösségi funkciókat is korlátozta vagy felszámolta mostanra. Ezúttal viszont Jane Manchun Wong egy érdekes fejlesztésre lett figyelmes, ami egyelőre még nem aktív.

Tastebuds címszó alatt érkezhet hamarosan egy új menüpont, ami kiemelt helyen fog szerepelni az alkalmazáson és a webes felületen belül is. Ennek az lesz a célja, hogy a barátoknak a zenei ízlését közelebb hozza, megismertesse másokkal. Itt az emberek olyan dalokat hallgathatnak majd, amiket az ismerősei, rokonai fogyasztanak előszeretettel.

Galéria megnyitása

A Spotify lehetőséget nyújt arra, hogy a regisztráltak kövessék egymás lejátszási listáit, de igazából nem különösebben fektet nagy hangsúlyt erre. Az opció adott, de sokan talán nem is különösebben tudnak erről. Viszont, ha a Tastebuds bevezetésre kerül, akkor onnantól a felhasználóknak jobb lehetősége adatik majd arra, hogy felfedezzék a barátaik által hallgatott műveket.

Bár még azt nem lehet pontosan látni, hogy a Tastebuds hogyan fog kinézni, de azt már látni a leírása alapján, hogy a közeli barátokra fog koncentrálni. Azoktól az ismerősöktől lehet majd zenéket hallgatni, akikben megbízik az ember. Az ismerősök kiválasztása a funkción belül a toll ikon használatával fog menni. Ennek a megnyomását követően lehet majd kiválasztani azoknak a nevét, akiknek a zenei ízlésére kíváncsi az ember.

Idén egyszer már lehetett olyan híreket hallani, hogy a vállalat Friends Weekly néven egy új lejátszási listát vezethet be, de erről eddig semmilyen hivatalos információ nincs. És könnyen lehet, hogy lényegében ez került most elő Tastebuds címszó alatt. És egyébként az is felmerült, hogy talán a korábbi Tastebuds alkalmazást fogja felvásárolni a Spotify, majd integrálja ilyen formán a saját rendszerébe.

Kíváncsian várjuk, hogy a Spotify mikor fogja ezt a fejlesztést elérhetővé tenni a nagyközönség számára, és arra is, hogy ez mennyiben fogja növelni az aktív zenehallgatással töltött órák számát. Minden bizonnyal sokan lesznek majd, akik örömmel fognak szemezgetni az ismerőseik által hallgatott számok között.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap