Közös videózás jöhet az Instagramon

Közös videózás jöhet az Instagramon

Az Instagram Direct felületét a fejlesztők az elmúlt hónapokban egészen jó funkcionalitással látták el, és kiszivárgott információk szerint a szakemberek most egy egészen izgalmas extra becsempészésén dolgoznak a színfalak mögött. A cél a közösségi élmény fokozása lehet képmegosztón, aminek több pozitív vonzata is lehet.

A Direct esetében az embereknek lehetősége lesz arra, hogy videohívások közben együtt, szinkronban nézzenek meg videókat, így a felvételeket minden résztvevő ugyanakkor fogja láthatni. Ez azért igazán érdekes, mert így a reakciókat azonnal megoszthatják majd a résztvevők egymással, és így egészen biztos, hogy jobban fognak szórakozni. Pontosan még nem lehet tudni, hogy miként fog működni ez a funkció. Annyi tűnik biztosnak, hogy kapcsolódik majd hozzá egy lejátszási lista, amit vélhetően a felhasználók állíthatnak majd össze, ezen felül pedig lesznek az Instagram által ajánlott videók is.

Galéria megnyitása

Mivel a Facebook égisze alá tartozik az Instagram, így igazából már házon belül kaphatnak is a fejlesztők a segítséget ehhez a funkcióhoz, tudniillik a Facebookon már ott a Videóparti funkció, amivel többen nézhetik egyszerre ugyanazt a felvételt. Továbbá állítólag már a Messenger esetében is készül egy hasonló lehetőség, ami talán ugyanúgy működhet majd, mint az Instagram Direct közös videózásra készülő megoldása.

A közös videózásból többféle módon is hasznot húzhat az Instagram. Azon túl, hogy még több tartalmat nézhetnek meg az emberek, kihasználhatja ezt az IGTV népszerűsítésére is. A hosszabb „filmek” megtekintése ugyanis sokszor talán túl unalmas tevékenység az emberek számára, viszont ha a barátaival együtt videózhat, akkor már rögtön kellemesebben szórakozhat, és jobban ráveheti magát a felvételek végignézésére. Ezzel a funkcióval elérheti az Instagram azt, hogy a felhasználók még több időt töltsenek el a szolgáltatás használatával. És valószínűleg az egymást követő videók közé reklámokat is be fog csempészni a vállalat, hogy a bevételszerzést is lehetővé tegye a fejlesztés alatt álló újítás révén.

A kiszivárgott információkat az Instagram nem szerette volna kommentálni, szóval a vállalat egyelőre nem árulja el, hogy mi a helyzet a felfedezett funkcióval. Remélhetőleg a közeljövőben valóban be fog ez kerülni a Direct felületre, és elérhető lesz a nagyközönség számára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap