Közepes mobilokat frissít az ASUS

Közepes mobilokat frissít az ASUS

Az ASUS már több felsőkategóriás okostelefonjára is elkészítette az Android 9.0 frissítést, most pedig elkészült a vállalat néhány középkategóriás eszköz számára is az új operációs rendszerrel. A vállalat már korábban publikált egy frissítési listát, és nem meglepő módon olyan eszközöknél bukkant fel az új főverzió, amik benne voltak a névsorban.

Három készülék esetében számolhatunk be az Android 9.0 érkezéséről. Frissítésben részesül most az ASUS ZenFone Max Pro (M2), az ASUS ZenFone Max Pro (M1), valamint még ugyanezen a szérián belül a szerényebb ASUS ZenFone Max (M2) is. Közös ezekben a modellekben, hogy mindannyian tavaly jelentek meg – de elvileg néhány 2017-es készüléket is frissíteni fog idővel az ASUS. Az okostelefonok világszerte frissülni fognak, és először az ASUS indiai hivatalos képviselete számolt be erről, szóval onnan indul a terjesztés.

Galéria megnyitása

Az ASUS túl sok részletet sajnos nem árult el a nagyjából 1,5 GB-os méretű frissítéssel kapcsolatosan. A vállalat kiemelte, hogy ettől kezdve elérhetőek lesz az Android 9.0 biztosította újítások, és elmondta, hogy a márciusi biztonsági csomaggal kell számolni, szóval az április javításokról egyelőre biztosan le kell mondania a felhasználóknak. A felhasználók számolhatnak az új gesztusvezérléssel, amit külön kell aktiválniuk, ha szeretnék igénybe venni. Biztosított lesz az adaptív fényerő, mely alkalmazkodik majd az emberek egyéni preferenciáihoz, az adaptív akkumulátor pedig a jobb üzemidő elérésére fog koncentrálni a működés optimalizálásával. Újdonság lesz az App Actions szekció, ahova a mesterséges intelligencia fogja előkészíteni a szükségesnek vélt műveleteket, programokat, és egyebek mellett olyan aprósággal is számolni lehet itt, mint az egyszerűbb kijelölés a szövegeknél.

Az ASUS hamarosan előállhat a ROG Phone számára is az Android 9.0 frissítéssel, de valószínűleg rövidesen a ZenFone Max Pro is sorra kerülhet, és ezeken felül még egy tucatnyi frissítésre váró eszköz szerepel a vállalat korábbi lajstromán.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap