Körvonalazódnak a Vodafone és a UPC ügyfeleinek szóló akciós ajánlatok

Jól járnak azok, akik már mindkét szolgáltatónál hűséges előfizetők, vagy azok lesznek a jövőben.

Körvonalazódnak a Vodafone és a UPC ügyfeleinek szóló akciós ajánlatok

A Vodafone Magyarország már korábban előre jelezte, hogy kedvezményes ajánlatokkal fog előrukkolni, miután sikeresen a tulajdonába került a UPC Magyarország. A vörös szolgáltató kiemelte a közleményében, hogy a hazai UPC a száz százalékos tulajdonát képezi mostanra, és bár ezt a felhasználók még nem fogják azonnal megérezni, idővel minden téren beleolvad a Liberty Global egykori leányvállalata a Vodafone-ba. De addig is az első kedvezményeket már most igénybe vehetik az érintett ügyfelek.

A vállalat szeptember elsejével indította el az akciós csomagokat, amikkel a felhasználók garantáltan jól járhatnak. Az új lehetőségeket azok vehetik majd igénybe, akik a Vodafone és a UPC szolgáltatásait is használják, vagy használni kívánják a továbbiakban. A több országra kiterjedő felvásárlást követően a mobilszolgáltatáson felül már vezetékes internetet és televíziót is biztosít a lakossági ügyfelei részére a Vodafone Magyarország, és ezekből természetesen többet kell majd igénybe venni ahhoz, hogy a kedvezményekhez lehessen jutni.

A Vodafone számára azért is fontos az egyesülés, mert ahogy azt hangsúlyozta, így jobb ütemben képes fejleszteni a hálózatát. A két szolgáltató cégcsoportként fog együtt működni a továbbiakban, és így fejleszti a gigabites teljesítményre képes szolgáltatásait, valamint a mobil- és vezetékes hálózatait. A Vodafone célja azon túl, hogy új ügyfelekre tegyen szert, hogy hozzájáruljon a hazai digitális fejlődéshez. Minél több emberhez szeretné eljuttatni a megoldásait.

Galéria megnyitása

A kedvezmények kapcsán az első dolog, amit el kell mondani, hogy akik eleve a Vodafone és a UPC ügyfelei is voltak a különböző szolgáltatásokat tekintve, azok automatikusan részesülni fognak a rájuk vonatkozó újításokból. Szóval nemcsak azok részesülhetnek ebből, akik résen vannak, ami mindenképpen jó hír. Viszont ennek az a feltétele, hogy azonosnak kell lennie a rendszerekben található személyes adatoknak, enélkül ugyanis az egyezést a Vodafone nem tudja felderíteni – erről tehát mindenkinek érdemes gondoskodnia annak, akit érint az ügy. Az új hűségszerződést és a meglévő szerződést hosszabbító személyek is kedvezményeket helyezhetnek kilátásba szeptember elsejével indulóan.

A Vodafone megosztotta a közleményében, hogy a Go, RED Live, valamint a RED Live+ tarifacsomagokat használók 2 GB-nyi extra adatkeretet fog kapnak a meglévő csomagjukban foglalton felül. A Vodafone és az UPC hálózatán belül ingyenesen lehet telefonálni, szóval a UPC vezetékes számairól díjmentesen hívhatóak a Vodafone mobilszámai, és ugyanígy fordítva. Továbbá a RED Live és a RED Live+ esetében korlátlanul lehet televíziót nézni a mobileszközökről, mert a Horizon GO alkalmazásnak az adatforgalmát egyáltalán nem számolja fel a jövőben a Vodafone. Érdekesség, hogy ha valakinek egyedi gondja akad a UPC vezetékes internetszolgáltatásával, az 3 napon keresztül teljesen ingyen és megkötés nélkül kap a Vodafone-nál mobilinternetet – erre WiFi pótló opcióként hivatkozik a cég.

A friss fejleményeket örömmel közölte a Vodafone lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, Carra Anita. „A Vodafone és a UPC egy cégcsoporttá válása történelmi pillanat számunkra és ügyfeleink számára is. Együtt most még többet adunk ügyfeleinknek, akiknek különböző kedvezményekkel és előnyökkel szeretnénk megköszönni a két cégbe vetett bizalmát, illetve folyamatos új innovációval és fejlesztéssel ösztönözzük őket arra, hogy a jövőben is a cégcsoporttól vegyék igénybe mind a mobil, mind pedig a vezetékes szolgáltatásokat.” – nyilatkozta az ügy kapcsán a szakember.

A Vodafone arról nem beszélt egyelőre, hogy az üzleti előfizetők milyen előnyöket élvezhetnek majd a jövőben, de az eddigi információk alapján nekik is készül a vállalat vonzó opciókkal – itt már esetenként az egyedi ajánlatok is előreülhetnek majd. Annyit elmondta a cég, hogy eleve nagyobb erőbedobással, jobb hatékonysággal tudja majd szolgáltatni a kis- és a nagyvállalati partnereket, miután már a távközlési paletta teljes egészét képes lefedni. Külön a Telekomot nem említi a Vodafone, de arról beszél, hogy a piacvezető szolgáltató erős riválisává tud előlépni a UPC Magyarország bekebelezésével.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap