Kizárólag az iPhone 12-re koncentrál az iOS 14.2.1

Kizárólag az iPhone 12-re koncentrál az iOS 14.2.1

Az Apple új generációs okostelefonjai az elmúlt hetekben jelentek meg kettő hullámban. Az iPhone 12 és az iPhonoe 12 Pro érkezett az első körben, majd ezeket követték az új méretekben debütáló iPhone 12 mini és iPhone 12 Pro Max modellek. A vállalat pedig nagyjából ezekkel egy időben indította el az iOS 14.2 frissítést, amit most éppen az iPhone 12 széria miatt kell foltozni.

Az iOS 14.2.1 olyannyira az új iPhone szériára lett szabva, hogy a többi eszközre jelen állás szerint nem is adta ki ezt az Apple. A vállalat az ilyen kisebb javítócsomagok esetében legtöbbször nem szokott pontos kiadási jegyzéket publikálni, csak annyit közöl az esetleges fejlesztéseken felül, hogy hibákat javít az adott csomag és jót tesz a készülék teljesítményét tekintve. Most viszont tételesen fel lettek sorolva a hibajavítások.

Galéria megnyitása

Jelen állás szerint az iOS 14.2.1 megoldást jelent arra a hibára, ami miatt bizonyos esetekben az MMS üzeneteket a felhasználók egyszerűen nem kapták meg. A jövőben a multimédiás üzenetek is gond nélkül célba érhetnek majd az iPhone 12 modellekre. Előfordulhatott ezen felül az is, hogy a „Made for iPhone” hallókészülékek esetében probléma adódott az eszköz hangminőségével, az okostelefonok hangjának hallgatásakor, de ezt is sikeresen kiküszöbölte az Apple.

Végül egy olyan hibát is javítania kellett a vállalatnak, ami már kizárólag az iPhone 12 mini modellt érintette. A tenyérbe mászó okostelefonnak a lezárt képernyője esetenként nem reagált semmilyen érintésre. Az iPhone 12 mini hektikusan működésével kapcsolatosan mostanra több panasz is megjelent az Apple támogatói fórumán, és bízunk benne, hogy a frissítést követően már nem lesz ilyen problémája az újdonsült tulajdonosoknak.

Az iOS 14.2.1 telepítését érdemes minél előbb letudni, mert főleg az iPhone 12 mini esetében elég kellemetlen lehetett eddig, amikor nem reagált az eszköz például az egyszerű a feloldási kísérletekre. A jövőben az új generációs eszközök már stabilabb társnak bizonyulhatnak majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap