Shop menü

KITELJESEDETT A SONY INZONE FEJHALLGATÓK KÍNÁLATA, ITT AZ ÚJ H5 MODELL

Letisztult és kényelmes lett az új készülék, így kiváló partner lesz a hosszú játékos kikapcsolódás során.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Kiteljesedett a Sony INZONE fejhallgatók kínálata, itt az új H5 modell

A Sony INZONE márkanév alatt az utóbbi időben többféle gamereknek szánt kiegészítővel rukkolt elő. A vállalat a fejhallgatókra nagy hangsúlyt fektetve már előrukkolt az INZONE H3, H7 és H9 modellekkel, most pedig befutott az INZONE H5, amivel lényegében teljes lett a sor, így már nagyon széles ársávot fed le ezen a fronton.

Hírünk főhőse már egy megfizethetőbb megoldás lesz a Sony játékos palettáján, de azért olcsónak nem nevezhető, de a képességei sem szerények. A vállalat elmondása szerint profi gamerekkel együtt dolgozva hangolta a terméket, és így alakították ki a megfelelő hangzást, hogy mindig az ellenfél előtt járhasson egy lépéssel a felhasználó. A 360 Spatial Sound for Gaming rendszernek köszönhetően mindig pontosan abból az irányból hallja majd a hangokat az ember térben, ahonnan azok valójában érkeznek, ez pedig segíteni fogja a jobb teljesítményt.

Galéria megnyitása

40 milliméteres hangszóró található a fejhallgatóban, amin a Sony sokat dolgozott. Gazdag magas hangtartományt lesz képes prezentálni az INZONE H5, miközben akkor sem fog zavarba jönni, mikor le kell menni a valóban ütős mélyek miatt. Jó lesz a fejhallgató tere, szellős hangképet fog nyújtani, ezzel is hozzájárulva a jobb térérzethez és az immerzív élményhez.

Galéria megnyitása

A Sony többféle testreszabási lehetőséget nyújt az INZONE eszközöknél, hogy ezekből tényleg a lehető legtöbbet lehessen kihozni, biztosított például a fülhöz igazított hangzás. A mobilos alkalmazást használva lehet megoldani a fül felmérését, és a szoftver ennek megfelelően tudja a hangot alakítani.

Galéria megnyitása

A készülék a Boom mikrofonnak köszönhetően gondoskodik majd arról, hogy a felhasználó hangját egy beszélgetés során mindenki teljesen tisztán és jól érhetően hallja. Ez kulcsfontosságú lehet a csapatjátékok során, mikor a résztvevőknek tökéletes összhangban kell helytállnia. A kétirányú mikrofon mellett MI alapú zajcsökkentésről is gondoskodik a Sony, hogy a lehető legjobb hangminőséget tudja elérni.

Galéria megnyitása

PC-vel használva a készüléket, az INZONE Hub szolgáltatást igénybe véve lehet majd kihozni a maximumot a fejhallgatóból. Okostelefonnnal is lehet majd használni az INZONE H5-öt, de ezt tényleg a gaming célokra szánja a Sony, így inkább a tökéletes PlayStation 5 támogatást emelte ki a neve mellett.

Galéria megnyitása

Lehetősége lesz a felhasználóknak vezeték nélkül és vezetékkel is használni a fejhallgatót. A vezeték nélküli összeköttetésnél nagy szabadságot élvezhetnek majd az emberek, míg a 3,5 milliméteres Jack opciót kihasználva teljesen meg lehet feledkezni a késleltetésről, és így bárhova lehet a fejhallgatót csatlakoztatni, szóval mind a két opciónak megvannak a maga előnyei. Bár az alacsony késleltetéshez egyébként van vezeték nélküli opció is USB-s átvitelnél.

Galéria megnyitása

A tervezők jól átgondolták a dizájnt, fontos volt például az, hogy a tömeges viszonylag alacsonyan tartsák, így csak kb. 260 grammot fog nyomni a kiegészítő. Minden ponton gyengéd nyomást kifejtő párnák vannak, ennek köszönhetően még kevésbé lehet majd érzékelni az INZONE H5 tömegét. Feketében és fehérben lehet majd megvásárolni az újdonságot, szóval nem különösebben színes egyéniség, de igazság szerint az INZONE termékeknél már az is eredmény, hogy lehet választani, a H9-ből csak most lett fekete, eddig kizárólag fehérben lehetett kapni.

Galéria megnyitása

Egy teljes feltöltést követően a Sony INZONE H5-öt 28 órán keresztül lehet majd folyamatosan használni, szóval elég jól bírja majd, de azért nem lesz különösebben kiemelkedő ebből a szempontból. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy a vállalat egy nagyon hatékony töltési rendszert használ a fejhallgatónál, ennek köszönhetően elég lesz 10 perc töltés ahhoz, hogy utána 3 órán keresztül lehessen folyamatosan használni.

A Sony INZONE H5 fejhallgató az Egyesült Államokban 150 dolláros összegbe fog kerülni. Arról nem esett szó, hogy itthon elérhető lesz-e a termék, de mivel a többi INZONE fejhallgatónál ez adott, így bízunk abban, hogy a H5-ről sem kell majd lemondanunk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére