Kiküldte a WWDC-re a meghívókat az Apple

Kiküldte a WWDC-re a meghívókat az Apple

Az idei év sem telhet el úgy, hogy az Apple kihagyná a fejlesztői konferenciáját, hiszen a Worldwide Developer Conference keretében rengeteg újdonságról ránthatja majd le a leplet a vállalat. Idén június elején lesz ez az esemény, és az alábbiakban összeszedtük, hogy mikről lehet majd szó a rendezvényen.

Az Apple által most kiküldött meghívó megerősíti a korábbi információkat. Már biztosan ki lehet jelenteni, hogy június harmadikán kerül megrendezésre az idei WWDC, illetve ekkor lesz a megnyitó, ugyanis maga az esemény több napos, és június 7-ig tart majd, szóval egész héten várni fogja a lelkes fejlesztőket, érdeklődőket a vállalat. A konferenciának a San Jose-ban található McEnery Convention Center fog otthont adni, ami már korábban is betöltötte ezt a célt. Magyar idő szerint este 7 órakor fogja kezdetét venni a műsor, és a korábbi évekből kiindulva akár 2 óránál is hosszabbra nyúlhat.

Galéria megnyitása

A Worldwide Developer Conference keretében érkezhetnek új hardverek, de az igazán nagy hangsúly a szoftveres fejlesztésekre fog helyeződni. Főleg, miután a napokban a cég lerántotta a leplet a MacBook Pro új generációjáról, szóval egy lehetségesnek vélt újítást máris ellőtt a hardveres témakörből. Előre láthatólag terítékre fog kerülni az iOS 13, reflektorfénybe állhat majd a macOS friss kiadása, befuthat az új tvOS és természetesen a watchOS-ből is lehet új főverzióra számítani.

Miután az iOS 12 tavaly a stabilabb működést és a jobb teljesítményt szem előtt tartva érkezett, idén az iOS 13 állítólag már nagyon sok újítással fog megérkezni, szóval elvileg örülhetnek majd azok a felhasználók, akik a korábbinál több lehetőségre vágynak. Az érkező rendszer egyik fontos funkciója lehet, hogy kerül majd bele rendszerszintű sötét mód, továbbá jobb élményt nyújthat majd az iPadeken, kaphat például egér támogatást, és még egy sor más dolog is bekerülhet ebbe. Szó eshet majd a WWDC-n az egészséggel kapcsolatos megoldásokról, de szinte garantáltan képbe fog kerülni a kiterjesztett valóság, és a mesterséges intelligencia/gépi tanulás is, ezekre évről évre nagyobb figyelmet szentel a cég.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap