Kiderült, mikor jönnek az iPhone-ok

Az Apple a hamarosan megrendezésre kerülő eseményen új iPadet, okosórát és egyéb termékeket is reflektorfénybe állíthat.

Kiderült, mikor jönnek az iPhone-ok

Az Apple általában szeptember közepén szokta bemutatni az új iPhone generációt, és ezúttal is ez a helyzet. A vállalat kiküldte a meghívót, melynek tanúsága szerint szeptember 12-én lesz az az esemény, aminek keretében reflektorfénybe kerülhetnek az idei okostelefonok. Az Apple a Steve Jobs előadóba várja az érdeklődőket ottani idő szerint délelőtt 10 órára, ami Magyarországon este 7 órát jelent.

Galéria megnyitása
Steve Jobs Theater

Arra vonatkozóan egyébként, hogy mi lesz a bemutató témája, semmilyen hivatalos információt nem közölt a vállalat. A fekete alapon barnával írt meghívón a szükséges információkon felül csak egy gyűrű látható, ami minden bizonnyal az Apple Parkot mintázza felülnézetből, alatta pedig az a felirat szerepel, hogy „Gather round.”. Ez alapján arra lehetne gondolni, hogy az Apple Park megnyitója ekkor lesz, de igazából ezen elvileg már tavaly ilyenkor (szeptember 12.) átesett a vállalat. Talán ezúttal még több információt fog elárulni az ikonikus komplexum kapcsán a cupertinói alakulat. No, de az igazán érdekes az lesz, hogy milyen fogyasztói termékek kerülnek majd bemutatásra.

Galéria megnyitása

Egészen biztos, hogy legalább kettő iPhone-ról lehull majd a lepel. Elvileg három modell fog idén érkezni, kettő OLED kijelzővel 5,8 és 6,5 hüvelykes méretben, és egy olcsóbb LCD panellel, 6,1 colos kivitelben. Ezek közül a pletykák szerint az LCD megjelenítős konfiguráció késhet, és éppen ezért az sem teljesen biztos, hogy be fog mutatkozni, de a kettő OLED-es megoldással mindenképpen számolni kell. Ezen felül új iPad Pro is befuthat a rendezvényen, ez akár kettő méretben is jöhet. Az a hír járja, hogy az Apple már a prémium táblagépeit is vékony kávával fogja ellátni a jövőben, tehát az iPad Pro famíliáról is lekerülhet a Touch ID, és a sokkal helytakarékosabb Face ID bukkanhat fel az előlapon. (És talán itt már nem lesz szükség bemetszésre a biometrikus érzékelő elhelyezésekor.)

Nem maradunk viselhető kiegészítő nélkül sem, vagyis jöhet a soron következő Apple Watch. Az okosóra negyedik szériája a várakozások szerint a korábbiaknál nagyobb kijelzővel lesz szerelve, és továbbra is marad majd a kettő különböző méret a hölgyek és az urak számára. A Watch Series 4 a külső megjelenést tekintve az eddigi legnagyobb változást hozhatja az első készülékek debütálása óta. Vélhetően hallat majd magáról az Apple AirPower vezeték nélküli töltőpad is, továbbá kamerák kereszttüzébe kerülhetnek új laptopok is a bemutatón, jöhet egy vérfrissített Mac Mini, és akár friss iMac-ek is szóba kerülhetnek. Ami pedig a szoftvereket illeti, egészen biztos, hogy be fog futni a végleges iOS 12, a watchOS 5, a tvOS 12 és a macOS Mojave (10.14). Ezeket még a fejlesztői konferenciáján mutatta be az Apple, és jelenleg mindegyik a béta verzióját tapossa.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap