Kiderült, mikor jön a Nokia 9

Kiderült, mikor jön a Nokia 9

A HMD Global nem titkolja tovább, egyértelművé tette, hogy a Mobil Világkongresszuson fog bemutatkozni a vállalat több mint egy éve várt csúcsmodellje. És meglehet, hogy különlegesebb lesz a Nokia 9, mint ahogy arra eddig számítani lehetett, elképzelhető, hogy nemcsak a kameráival tud majd villantani.

A finn alakulat kettő olyan beharangozó képet is publikált, ami az MWC-re hívja fel a figyelmet, és mind a kettő kép eléggé beszédesre sikeredett szavak nélkül is. Az egyik kép a Mobil Világkongresszuson tartandó bemutatóra hívja fel a figyelmet, ami február 24-ére esedékes. Ezen a felvételen félhomályban lehet látni annak a kameramodulnak egy jelentős részét, ami korábban már több fotón is visszaköszönt, és egyértelműen a Nokia 9 PureView-nak tulajdonított. Az ötkamerás egység LED-es villanóval és infralézeres fókuszrendszerrel fog szolgálni, és a képen négy kamerát lehet megfigyelni a segédfény társaságában.

A másik kép pedig a rendezvény egészére szól (február 25. – 28.), és ezen pedig egy olyan előlapot lehet látni, ami egy megjelenítőbe integrált kamerával van megfűszerezve. Néhányan összekötötték a kettő képet, szóval valószínűnek tartják, hogy egy kameralyukas kijelzővel fog szolgálni a HMD Global csúcsgépe, viszont jobb esély van arra, hogy különböző modellekről beszélhetünk. Korábbi pletykák szerint a cég szakemberei már dolgoznak a Nokia 8.1 Plus modellen, és annak lehet így elhelyezve az önarcképek készítésére és videocsevegések bonyolítására szolgáló kamerája.

Galéria megnyitása

A HMD Global nem árulta el részleteket, annyi extra szöveg írt mind a kettő képre, hogy #Coolnewstuff és hogy „Throwback” vagyis „Visszaemlékezés”. Ez utóbbi szó elképzelhető, hogy a PureView név visszahozására utal már, ami korábban nagy jelentőséggel bírt a Nokia mobilok esetében; ez egyet jelentett a kiemelkedő minőségű kamerával. A szivárvány is hangsúlyos még a képeken, de azt nem tudni egyelőre, hogy ez mire utal.

A HMD Global az MWC nulladik nagyján tartandó eseményét élőben lehet majd követni stream révén, szóval azok sem maradnak majd le a legfontosabb mozzanatokról, akik nem lesznek ott Barcelonában.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap