Kiderült mikor jöhet az olcsóbb iPhone

Sokan várják az iPhone SE szellemi utódjának tekintett modellt, ami állítólag nagyon fürge lesz kicsi méretben.

Kiderült mikor jöhet az olcsóbb iPhone

Rengeteget lehetett már arról hallani az elmúlt több mint egy évben, hogy a cupertinói alakulat még tovább fogja bővíteni a kínálat, és most már az is látszik, hogy mikor kerülhet erre sor. A következő iPhone még épphogy, de márciusban fog befutni az aktuális információk szerint.

Az Apple minden évben szokott tartani egy tavaszi eseményt, de ennek az időpontja nincs annyira kőbe vésve, mint a szeptemberi rendezvénynek. Most belső információk alapján úgy fest, hogy március 31-én tarthat majd bemutatót a vállalat. Ekkor kerülhet majd reflektorfénybe az iPhone, aminek a most elérhető modelleknél elvileg jóval szolidabb lesz az árazása, miközben továbbra is jó lehetőségeket fog nyújtani, a vállalattól megszokott minőségben.

Az olcsóbb iPhone nagyon fontos lesz az Apple számára, mert ezáltal olyan közönséget érhet el, amit nagyon hosszú ideje nem tudott kiszolgálni új eszközzel. A pletykák szerint 400 dollár körüli összeg szerepelhet majd a szóban forgó mobil neve mellett. Ezzel a géppel már olyan széles lesz az iPhone paletta, mint soha korábban. Egyszerre négy aktuális modellt kínál majd a vállalat.

Galéria megnyitása

A rég várt szerkezetet emlegetik iPhone SE 2 és iPhone 9 néven is, de jó eséllyel egyik sem a helyes megoldás, talán csak szimplán iPhone lesz. Az okostelefon a hírek szerint az iPhone 8-hoz áll majd legközelebbi rokonságban, és 138,5 x 67,4 x 7,3 milliméteres idomokkal rendelkezhet. Egy kamerával lesz felszerelve az eszköz, kisebb lesz a képernyője minden jelenlegi modellnél, és jó eséllyel Touch ID-val fog rendelkezni. A tempója viszont hibátlan lehet a gépnek az Apple A13 rendszerchipnek köszönhetően, és 3 GB RAM-ot vonultathat fel, ami normál használatban megfelelő lehet.

A márciusi eseményen valószínűleg egyéb újdonságokkal is elő fog rukkolni az Apple. Az olcsóbb iPhone mellett érkezhet friss táblagép is az iPad termékvonal bővítésére. Ennek kapcsán régóta lehet pletykákat hallani arról, hogy az iPad Pro következő felvonása már három kamerával fog összeállni. Szóval meglehet, hogy egy kamerákkal erősítő iPad Pró fog befutni.

Galéria megnyitása

Viselhető kiegészítők is reflektorfénybe kerülhetnek egyebek mellett. A cég friss szíjakkal és tokokkal is szokott szolgálni a tavaszi rendezvényeken, szóval ilyen megoldásokkal is kalkulálni lehet. Továbbá az sem zárható ki, hogy a számítógépek terén is lesz új fejlesztés, sokan reménykednek egy következő generációs 13 hüvelykes MacBook Pro érkezésében.

A mostani hírhez kapcsolódóan a Digitimes korábban arról számolt be, hogy mások mellett az Apple-t is kellemetlenül fogja érinteni az új koronavírus, és elképzelhető, hogy csúszni fog az újdonságok szállításával a vállalat. Ez persze még a jövő zenéje. A március végi rendezvényen bemutatásra kerülő megoldások áprilisban, legkésőbb májusban kerülhetnek a boltokba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap